Program TV „Infidelul”. Vezi online episodul 17, subtitrat în limba română VIDEO. Asya o pune la punct pe Derin

,
infidelul episodul 17 22 septembrie 2022

Derin și Asya, o nouă discuție aprinsă 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Episodul 17 din serialul „Infidelul” va fi difuzat la Kanal D joi, 22 septembrie 2022, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.


In articol:

În episodul 17 al serialului „Infidelul” vor avea loc noi confruntări și discuții aprinse între Asya și Derin, de această dată motivul discuțiilor fiind Ali, băiatul pe care Asya și Volkan îl au împreună.

Ce se va întâmpla în episodul 17 al serialului turcesc „Infidelul”?

Deși face sacrificii, Asya nu reușește deloc să se apropie de fiul său și să îl aducă pe drumul cel bun. Acesta o respinge în continuare, crezând că ea este vinovată pentru toate momente grele prin care a trecut în ultima perioadă. Asya se simte descurajată și este gata să părăsească orașul pentru liniștea lui Ali, dar nu înainte de a o pune la punct pe Derin.

Profitând de situația creată, amanta lui Volkan va încerca să se apropie din ce în ce mai mult de Ali, lucru care nu va fi văzut cu ochi buni nici de Volkan, dar nici de Asya. Aceasta din urmă îi va reaminti lui Derin care este, de fapt, locul ei și îi va atrage atenția că va păstra legătura cu Volkan indiferent de situație, totul pentru binele copilului.

Evident, orice apropiere între Volkan și Asya o îngrijorează pe Derin. Dorind să își vadă fiica fericită, mama lui Derin îi va cere lui Volkan să nu se mai întâlnească deloc cu Asya, moment în care acesta îi va spune că nu va înceta să își vadă fosta soție. 

Dacă vor reuși Asya și Volkan să facă pace cu Ali, dar și dacă va pleca frumoasa Asya din oraș poți vedea în episodul 17 al serialului turcesc „Infidelul”.

Citeste si: Asya, eroina serialului Infidelul, apariție de senzație alături de unul dintre cei mai titrați actori din Turcia! „Om minunat” Iată cum au fost surprinși ce doi și ce i-a transmis Cansu Dere!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Infidelul” pe Kanal D

Serialul turcesc „Infidelul” este difuzat la Kanal D de trei ori pe săptămână, în serile de miercuri, joi și vineri, de la ora 20:00. Acest serial face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro. Pentru a-l vedea online, telespectatorii trebuie să acceseze https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, telefonul mobil sau tabletă. 

„Infidelul” este povestea fascinantă a unei femei care ajunge să fie trădată de soțul ei și care se vede nevoită să ia viața de la capăt. Are de depășit foarte multe piedici, iar în interiorul ei se duce o adevărată luptă.

Citeste si: Derin din serialul Infidelul, apariție de senzație în mediul online! Iată ce pasiune nebănuită are celebra actriță Melis Sezen, pe lângă cea pentru actorie!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ea este noua parteneră a celebrului actor Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul! Este vorba despre una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe ale momentului...

Ungaria nu stinge becurile și nu stă în frig: țara lui Viktor Orban va vira patru miliarde de euro în conturile rușilor, pentru gaze

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Asya, eroina serialului Infidelul, declarații năucitoare din culisele vieții personale! Iată ce mărturisiri a făcut celebra actriță Cansu Dere în cadrul unui interviu acordat...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies