Program TV Fiica ambasadorului. Vezi online episodul 6, subtitrat în limba română VIDEO. Akin nu renunță la obsesia pentru Nare!

,
Sancar din "Fiica ambasadorului"

Sancar are probleme cu Guven Celebi

[Sursa foto: Kanal D]

Kanal D difuzează astăzi episodul 6 din "Fiica ambasadorului". Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Un nou episod interesant din serialul-fenomen difuzat de către Kanal D, "Fiica ambasadorului", poate fi urmărit astăzi, de la ora 20:00, Live și Live Stream Online.

Episodul 6 din "Fiica ambasadorului" se anunță a fi plin de suspans, cele două clanuri rivale, Efeoglu și Celebi, fiind puse la încercare.

Din familiile respective fac parte eroii serialului, cei doi îndrăgostiți, Sancar și Nare. 

Vezi Video Online subtitrat serialul „Fiica ambasadorului” pe Kanal D

Guven Celebi, tatăl lui Nare, și-a revărsat mânia asupra familiei Efeoglu, așa că Sancar și prietenul lui, Gediz, trebuie să scape de acuzațiile grave ale ambasadorului.

Nare, care îl iubește pe Sancar, e decisă să ia atitudine și să își confrunte tatăl pentru situația pe care acesta a creat-o.

Totul este însă orchestrat din umbră de către maleficul Akin, care ține în permanență legătura cu Guven Celebi. Planul acestuia este ca atunci când va fi încarcerat Sancar să negocieze cu ambasadorul căsătoria cu Nare. Akin nu renunță sub nicio formă la obsesia pe care a dezvoltat-o pentru frumoasa Nare și, chiar dacă fata nu are sentimente pentru el, el tot vrea să se însoare cu ea, împotriva voinței ei. 

Guven Celebi

Guven Celebi

[Sursa foto: Kanal D]

Strategiile malefice ale lui Akin îi vor afecta pe toți cei din jurul lui. Ce se va mai întâmpla în episodul 6 din "Fiica ambasadorului", difuzat în această seară, aflați doar urmărindu-l, de la ora 20:00. "Fiica ambasadorului" poate fi urmărită Live, la Kanal D sau Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, laptop sau PC.

Citeste si: Program TV Fiica ambasadorului. Vezi online episodul 5, subtitrat în limba română VIDEO. Mama lui Sancar, hotărâtă să o distrugă pe Nare

"Fiica ambasadorului", lider de audiență

Noul serial difuzat de către Kanal D, "Fiica ambasadorului", este un adevărat fenomen. Încă de la început, serialul a obținut cifre de audiență spectaculoase, propulsând postul nostru TV pe primul loc în topul audiențelor.

Episodul din 6 ianuarie al serialului a înregistrat un rating de 9,5% și o cotă de piață de 21,2% pe targetul Național, conform Kantar Media România. Minutul de aur al episodului 4 din "Fiica ambasadorului" a fost atins la 22:14 și a adunat în fața micului ecran, la Kanal D, aproape 2 milioane de telespectatori (1. 928.000). 

Frumoasa Nare din "Fiica ambasadorului"

Frumoasa Nare din "Fiica ambasadorului"

[Sursa foto: Kanal D]

Episodul 4 din "Fiica ambasadorului" a fost urmărit, în medie, de peste 1.6 milioane de români (1.679.000) din întreaga țară, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Pe 6 ianuarie 2022, în intervalul orar 20:00-23:30, când a fost difuzat serialul "Fiica ambasadorului", Kanal D a înregistrat 7,3% rating și 17,1% cota de piață pe targetul All Urban și 3,8% rating și 11,9% cota de piață pe targetul Comercial. Postul nostru s-a situat pe a doua poziție în topul audiențelor.

Citeste si: Cine este și câți ani are suava Menekşe din serialul Fiica ambasadorului! Iată cum arată actrița Tülin Yazkan fără machiaj, dincolo de platourile de filmare!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cine este și câți ani are suava Menekşe din serialul Fiica ambasadorului! Iată cum arată actrița Tülin Yazkan fără machiaj, dincolo de platourile de filmare!

SUA, mișcare care anunță începerea războiului: își scot familiile diplomaților din Ucraina/ VIDEO

ŞOC! Iată planul ascuns al lui Vladimir Putin cu Ucraina! Motivul real pentru care Armata rusă va intra în forţă în ţara vecină cu noi

Kanal D, lider de piață vineri, cu serialul “Fiica Ambasadorului”

Actorul din Fiica ambasadorului, Engin Akyürek, a fost desemnat „Cel mai frumos bărbat din lume”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies