Program TV Fiica ambasadorului. Vezi online episodul 18, subtitrat în limba română VIDEO. Sancar încearcă să îi salveze viața lui Nare!

,
Nare și Sancar

Sancar încearcă să o salveze pe Nare

[Sursa foto: Kanal D]

Kanal D difuzează astăzi episodul 18 din "Fiica ambasadorului". Ep 18 poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Gediz află că afaceristul Kahraman e implicat în răpirea lui Nare. Surprinzător, cel învinuit în răpirea lui Nare va fi Yahya.

Episodul 18 din "Fiica ambasadorului" este dramatic.

Sancar încearcă să îi salveze viața lui Nare.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Fiica ambasadorului” pe Kanal D

Sancar pare să fi găsit calea de a o salva pe fosta soție.

Dacă va reuși aflați doar urmărind episodul 18 din "Fiica ambasadorului", difuzat în această seară, de la ora 20:00, pe Kanal D și pe kanald.ro.

Ep 18 din Fiica ambasadorului

Ep 18 din Fiica ambasadorului

[Sursa foto: Kanal D]

Yahya va cădea țap ispășitor în cazul răpirii lui Nare, adevărații vinovați fiind Akin și Kahraman. 

Akin va afla că Nare a scăpat. Vom afla ce mai pune la cale împotriva lui Nare și Sancar în episodul din această seară. El poate fi urmărit atât la TV, cât și Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, laptop, PC sau orice alt dispozitiv cu conectare la internet. 

Yahya din Fiica ambasadorului

Yahya e găsit țap ispășitor în răpirea lui Nare

[Sursa foto: Kanal D]

Citeste si: Program TV Fiica ambasadorului. Vezi online episodul 17, subtitrat în limba română VIDEO. Nare și Sancar sunt devastați!

Kanal D, lider de audienţă cu „Fiica ambasadorului”

Kanal D a fost lider de audienţă miercurea trecută cu serialul „Fiica ambasadorului”, care a fost urmărit de 1,4 milioane de telespectatori. 

Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D a fost lider de piaţă atât pe targetul Naţional, cât şi pe cel All Urban.

Episodul de miercurea trecută din „Fiica ambasadorului” a cumulat o cotă de piaţă de peste 20% şi o medie de telespectatori, în fiecare minut al difuzării producției, de 1.475.000

de fani.

Săptămâna trecută, în intervalul difuzării serialului, Kanal D a surclasat celelalte staţii concurente, cu 8.4 puncte de rating şi 20,3% cota de piaţă pe targetul Naţional şi 6,4 puncte de rating şi 16,4% cota de piaţă pe targetul all Urban.

Minutul de aur, înregistrat la ora 20.52, a adunat în faţa micilor ecrane, la Kanal D, peste 1,8 milioane (1.810.000) de fani ai serialului.

„Fiica ambasadorului” prezintă povestea lui Nare( Nesligan Atagül), care e fiica unui ambasador turc. Datorită slujbei tatălui ei, Nare a vizitat orașe celebre și frumoase, precum Oslo, Tokyo, Cape Town, New Delhi și Ottawa. Totodată, a căpătat o educație aleasă.

Nare îl cunoaște pe Sancar, fiul unui arendaș, de care se îndrăgostește și cu care se căsătorește. Cei doi au o fiică, care se numește Melek.

Surprinzător, Nare îl părăsește pe Sancar chiar în noaptea nunții lor.

Ambii actori care interpretează rolurile principale, Neslihan Atagül (Nare) și Engin Akyürek (Sancar), au mai putut fi văzuți la Kanal D. Neslihan Atagül a jucat în „Dragoste infinită”, producție difuzată la Kanal D, iar Engin Akyürek a jucat în „Fatmagul”, producție transmisă de același post TV.

Citeste si: Cine este și câți ani are carismatica Elvan din serialul Fiica ambasadorului! Iată cu ce se ocupă Hivda Zizan Alp când nu se află pe platourile de filmare!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Superstiţii de Sfinţii Constantin şi Elena. Ce e interzis să faci pe 21 mai, cum atragi belşugul

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Fiica ambasadorului, Yahya, vinovat de rapirea frumoasei Nare

Directorul Ambulanței Neamț şi două asistente şefe au fost arestaţi preventiv: Bani pentru un post în instituție

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Program TV Fiica ambasadorului. Vezi online episodul 17, subtitrat în limba română VIDEO. Nare și Sancar sunt devastați!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies