Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 63 - VIDEO Ali salvează un băiețel grav bolnav!

,
ali din doctorul minune

Ali și băiețelul grav bolnav

[Sursa foto: Kanal D]

Kanal D difuzează astăzi episodul 63 din "Doctorul minune". Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

În episodul din această seară, cel cu numărul 63, Ali se confruntă cu un caz extrem de delicat, cel al unui băiețel grav bolnav, care urmează să fie amputat.

Ezo îi cere ajutorul mamei sale în acest caz, iar Vuslat va interveni pentru ca băiețelul să fie ajutat.

Vuslat se va implica în obținerea fondurilor necesare pentru acest caz.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Băiețelul are probleme serioase, dar este zâmbitor și optimist.

Tot colectivul medical e impresionat de micuț și implicat în salvarea lui.

Doctorul Minune: Băiețelul și medicii de la Berhayat

Băiețelul și medicii de la Berhayat

[Sursa foto: Kanal D]

Ali va avea o reacție care o va surprinde pe Ezo atunci când va afla că aceasta a apelat la mama ei pentru obținerea de fonduri pentru micuțul Bariș.

Ezo și Ali vor reuși ceva extrem de important nu numai pentru micuțul Bariș, dar și pentru alți pacienți.

Episodul 63 din "Doctorul Minune" poate fi urmărit de la ora 20:00, fie la TV, la Kanal D, fie Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.  

vuslat din doctorul minune

Vuslat se implică în cazul băiețelului

[Sursa foto: Kanal D]

Citeste si: Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune"- Episodul 62- VIDEO Bal mascat pentru medicii de la Berhayat!

„Doctorul Minune”, de luni până vineri la Kanal D

Serialul turcesc "Doctorul Minune" (original: „Mucize Doktor”) e difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro. 

Producția turcească prezintă, în principal, viața lui Ali Vefa( Taner Ölmez), un rezident cu un trecut tulburător. 

Ali a fost alungat de tatăl lui de acasă, acesta jignindu-l fiindcă are o tulburare din spectrul autismului denumită "sindromul savantului".

Ali este diferit de ceilalți, dar foarte inteligent și bun la suflet. Totodată, el are cunoștințe temeinice în domeniul medical și vine cu tratamente inovatoare pentru pacienți care nu prea au șanse de supraviețuire.

Ali lucrează la spitalul Berhayat cu profesorul Adil, mentorul său din copilărie, dar și cu Ferman, care îi face zile fripte la început sau cu Nazlî, de care se îndrăgostește.

Din nefericire, profesorul Adil moare, iar Ali se desparte de cea pe care o iubește, Nazlî.

Apare și Ezo în peisaj, care e îndrăgostită de el. 

Ferman, care are o relație cu Beliz, după care se desparte de aceasta, devine, treptat, "fratele" lui Ali, după ce își salvează viața unul altuia.

Citeste si: Ali se confrunta cu un nou caz medical extrem de complicat. In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Doctorul minune”, Ali, Nazli si Ezo fac o echipa ''fantastica''

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ali se confrunta cu un nou caz medical extrem de complicat. In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Doctorul minune”, Ali, Nazli si Ezo fac o echipa...

Bursele din Europa se prăbușesc, în așteptarea războiului care stă să izbucnească în Ucraina

Armata Romana cauta voluntari care la nevoie pot fi trimisi la razboi. Ce salarii ofera si care sunt criteriile de recrutare

Ea este cea mai iubită și importantă femeie din viața celebrului Reha Ozcan, actorul care a dat viață profesorului Adil în serialul Doctorul minune! Iată cum au fost surprinși!

Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 62 - VIDEO Bal mascat pentru medicii de la Berhayat!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies