Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 57, joi, 11 noiembrie 2021 - VIDEO Adil îi dă lovitura de grație lui Vuslat!

,
profesorul adil din doctorul minune

Profesorul Adil

[Sursa foto: Kanal D]

Kanal D difuzează în această seară episodul 57 din "Doctorul minune". Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Vuslat le face zile fripte medicilor de la Berhayat după ce a preluat conducerea spitalului. Ali va fi și el o victimă a lui Vuslat, aceasta cerându-i ceva uluitor lui Ali referitor la Ezo.

Solicitarea vine chiar de la mama lui Ezo. 

Adil din Doctorul Minune

Adil o pune la punct pe Vuslat

[Sursa foto: Kanal D]

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Ali va fi umilit în fața colegilor săi de către Vuslat, dar Adil nu are de gând să stea cu mâna în sân și va reacționa, punând-o la punct pe Vuslat.

Ce va face protectorul lui Ali aflați doar urmărind episodul 57 din "Doctorul minune", difuzat în această seară, de la ora 20:00, Live la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop. 

Beliz îi simte lipsa lui Ferman, după ce s-a despărțit de acesta. Lui Beliz îi e mai greu și cu micuța Leyla de când Ferman a dispărut din peisaj.

Tanju îi va sări în ajutor lui Beliz, el gândindu-se să facă o schimbare majoră în viața lui!

Ali, umilit de Vuslat

Ali, umilit de Vuslat

[Sursa foto: Kanal D]

Citeste si: Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune"- Episodul 55, marți, 9 noiembrie 2021- VIDEO

„Doctorul minune”, un serial foarte popular!

Serialul turcesc "Doctorul minune"   (original: „Mucize Doktor”) are un succes foarte mare la public. Difuzat de luni până vineri la Kanal D, de la ora 20:00, serialul e urmărit, în medie, de 1,2 milioane de telespectatori zilnic.

"Doctorul Minune" prezintă povestea lui Ali Vefa (Taner Ölmez), un tânăr rezident care ajunge la spitalul Berhayat. Aici, în conducere, se află profesorul Adil, mentorul și protectorul din copilărie al lui Ali.

Adil îl sprijină necondiționat pe Ali, certându-se cu Ferman atunci când acesta îi dă, la început, tânărului rezident sarcini foarte dificile. Totodată, îl sfătuiește permanent pe Ali ce să facă atunci când apar probleme, inclusiv când Ali e acuzat de malpraxis.

Ali câștigă respectul tuturor prin devotamentul său față de meserie și datorită priceperii lui, inclusiv pe cel al lui Ferman, care ajunge să-l considere chiar "fratele" lui.

Taner Ölmez, actorul care îl interpretează pe Ali, a mai putut fi văzut la Kanal D în serialul „Kösem”, în rolul lui Osman al II-lea și în serialul „Yaman”, în care l-a jucat pe Mert. 

Citeste si: Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune"- Episodul 56, miercuri, 10 noiembrie 2021- VIDEO

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

El este și va rămâne mereu cel mai important bărbat din viața celebrei Zerrin Tekindor, actrița care joacă rolul Vuslat în serialul Doctorul minune!

Șefa FMI vorbește despre fenomenul 'Marea Demisie': se agravează situația din SUA

Armata Romana cauta voluntari care la nevoie pot fi trimisi la razboi. Ce salarii ofera si care sunt criteriile de recrutare

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Doctorul minune, Adil, lovitura de gratie pentru Vuslat

Adin Külçe, micuțul care l-a interpretat pe Ali Vefa în copilărie în serialul Doctorul minune, va juca într-o nouă producție de excepție ce se filmează deja în Turcia!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies