Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 56, miercuri, 10 noiembrie 2021 - VIDEO

,
Tanju și Vuslat din "Doctorul minune"

Tanju și Vuslat 

[Sursa foto: Kanal D]

Cuțitele se ascut la vârful spitalului Berhayat în episodul 56 din "Doctorul minune". Puteți urmări episodul și Live Stream Online, pe kanald.ro.


In articol:

Ali are impresia că noua șefă de la Berhayat, Vuslat, are ceva cu el. Ferman îl încurajează pe Ali, amintindu-i că și între ei doi au fost la început diferende și că ambii au trecut peste prejudecăți.

Ferman are o relație foarte bună acum cu Ali, pe care îl consideră "fratele" lui. Ali și Ferman și-au salvat reciproc viața.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Tanju nu mai are nicio funcție în conducerea spitalului Berhayat după schimbarea organigramei.

Urmează ședința conducerii spitalului, iar Ferman și Adil se tem că Tanju nu va participa, având în vedere că nu mai are nicio funcție oficială la Berhayat.

Numai că Tanju își face apariția și o confruntă pe noua șefă a spitalului, Vuslat. Ce îi cere Tanju lui Vuslat îi va șoca pe cei prezenți la ședința conducerii spitalului.

Ce se mai întâmplă în episodul 56 din" Doctorul minune" aflați doar urmărindu-l, de la ora 20:00, Live, la TV, la Kanal D sau Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop. 

ferman si ali din doctorul minune

Ferman îl încurajează pe "fratele" lui, Ali

[Sursa foto: Kanal D]

Citeste si: Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune"- Episodul 54, luni, 8 noiembrie 2021- VIDEO

"Doctorul minune", de luni până vineri la Kanal D

Serialul turcesc "Doctorul Minune" este difuzat la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro, de luni până vineri, de la ora 20:00.

"Doctorul Minune" prezintă povestea rezidentului Ali Vefa (Taner Ölmez), încercat de viață.

Ali a crescut la orfelinat, fiind alungat de acasă de tatăl lui. Cu toate acestea, a studiat asiduu și a devenit medic. Acum visează să fie chirurg, la fel ca și Ferman. 

Încă din copilărie, Ali a fost protejat de către profesorul Adil, aflat în conducerea spitalului Berhayat. Ajuns la Berhayat, Adil îl sprijină pe Ali și intră în conflict cu Ferman atunci când i se pare că acesta e nedrept cu protejatul lui.

vuslat si ali din doctorul minune

Vuslat și Ali

[Sursa foto: Kanal D]

În cele din urmă Ali îi câștigă respectul lui Ferman și devine chiar "fratele" acestuia. Ferman e cel care îl și lasă pe Ali să opereze sub atenta lui îndrumare. 

Diagnosticat cu "sindromul savantului", o tulburare din spectrul autist, Ali e pus la început în situații dificile la Berhayat, dar ulterior le câștigă respectul tuturor, găsind modalități de tratament și de intervenție inovative în multe cazuri-limită.

Ali se îndrăgostește în spital de frumoasa Nazlî, care îi mărturisește și ea că îl iubește. Din păcate, Ali se desparte de Nazlî pentru a se concentra pe carieră. Dacă cei doi vor sfârși împreună, aflați doar urmărind "Doctorul Minune" la Kanal D și online, pe kanald.ro!

Citeste si: Cine este Zerrin Tekindor, actrița care interpretează rolul Vuslat în serialul Doctorul minune

 

Citește-ne pe

Citește și:

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Doctorul minune”, Tanju, decizie radicala

STUDIU - 'Blestem' genetic pentru femei: dacă bunicii au fost fumători, ele au probleme cu grăsimea corporală

Armata Romana cauta voluntari care la nevoie pot fi trimisi la razboi. Ce salarii ofera si care sunt criteriile de recrutare

Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 55, marți, 9 noiembrie 2021 - VIDEO

Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 54, luni, 8 noiembrie 2021 - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies