Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 50, subtitrat în limba română VIDEO. Probleme serioase între Zeynep și Cemre

Author: Bianca Hriscu

Zeynep, puternic afectată de cearta cu sora ei

Sursa: Captură KANAL D

În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D începe episodul 50 al serialului turcesc „Aripi frânte”. Îl poți urmări și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

În episodul 50 al serialului turcesc „Aripi frânte” se vor derula noi scene care îi vor ține în suspans pe telespectatori.

Cândva de nedespărțit, astăzi Cemre și Zeynep au ajuns într-o situație greu de imaginat, Cemre amenințându-și sora cu moartea. Care va fi motivul conflictului?

Ce urmează în episodul 50 al serialului turcesc „Aripi frânte”?

Cemre nu poate accepta ca Zeynep să se apropie de Ahmet, astfel că va face tot ceea ce îi stă în putință pentru a împiedica acest lucru. Astfel, tânăra va ajunge să spargă o sticlă și să își amenințe sora cu moartea.

Aflând despre conflictele dintre Zeynep și Cemre, Muzaffer nu poate rămâne nepăsător, astfel că îi va anunța pe Ahmet și pe unchiul acestuia că își dorește să întrerupă orice colaborare cu ei. Așa cum era de așteptat, unchiul lui Ahmet este deranjat de felul în care au evoluat lucrurile și se faptul că din cauza ambițiilor nepotului său sunt pe cale să piardă tot ceea ce au câștigat până acum.

Ahmet îi va reproșa unchiului său că își vede doar propriul interes și că nu îi pasă deloc de el, moment în care acesta din urmă îl va lovi. 

Pentru Muzaffer urmează o nouă lovitură grea. Kemal va angaja pe cineva care să îi spună că fiul său trăiește. Informația îl va bulversa și îl va afecta puternic din punct de vedere emoțional, acesta fiind scopul lui Kemal.

Cum va reacționa Muzaffer la aflarea acestei vești, dar și ce se va întâmpla în continuare între Cemre și Zeynep poți vedea în episodul 50 al serialului turcesc „Aripi frânte”.

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc, Totul pentru familia mea, care va începe din 14 noiembrie la Kanal D! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un periplu emoționant si palpitant! 

Nefise din serialul Aripi frânte, amintiri emoționante de pe vremea când avea doar 25 de ani și era la început de carieră! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Deniz Bolisik in club!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Aripi frânte” pe Kanal D

Serialul „Aripi frânte” este difuzat la Kanal D în serile de luni, marți, miercuri și joi, acesta făcând parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D. Serialul este aproape de final, astfel că pe data de 10 noiembrie 2022, fanii producției turcești vor putea urmări ultimul episod. 

„Aripi frânte” poate fi urmărit atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română pe  https://www.kanald.ro/live.html.   Link-ul poate fi accesat atât de pe telefonul mobil, cât și de pe laptop sau tabletă.

Citeste si: Onur din serialul Aripi frânte, apariție de senzație într-o regiune sălbatică! Iată cine l-a însoțit pe chipeșul Ümit Kantarcılar în cea mai recentă vacanță! 

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies