Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 35, subtitrat în limba română VIDEO. Muzaffer ia o decizie neașteptată în privința frumoasei Nefise

,

În această seară, 5 octombrie 2022, de la ora 20:00, veți putea urmări la Kanal D episodul 35 al producției „Aripi frânte”. Episodul poate fi văzut atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Astăzi, în episodul 35 al serialului turcesc „Aripi frânte”, publicul va putea urmări noi momente pline de suspans și emoțîi, dar și răsturnări uluitoare de situație, care vor complică și mai mult acțiunea.

Aflați ce decizie importantă va lua Muzaffer în privința mariajului sau cu Nefise. 

Ce se va întâmplă astăzi în episodul 35 al producției turcești „Aripi frânte”?

După multe frământări, îndoieli și regrete, Muzaffer are de gând să își calce peste orgoliu și să mai acorde o șansă căsniciei sale cu Nefise, femeia pe care o iubește enorm și alături de care își dorește să își clădească un viitor fericit alături de familia lor reunită. 

Citeste si: Ea a fost prima iubire a celebrului Ümit Kantarcılar, protagonistul serialului Aripi frânte! Iată cine este superba actriță care i-a furat inima chipeșului Ümit în urmă cu opt ani!

Pe de altă parte, Ahmet va pune la cale o nouă strategie diabolică de răzbunare împotriva lui Zeynep și a familiei sale. Bărbatul are de gând să îi provoace o nouă suferință teribilă femeii pe care până de curând afirmă că o iubește nemărginit.

Îndemnat de unchiul lui, Ahmet va recurge la un gest extrem asupra lui Cemre, sora lui Zeynep, tocmai pentru a provoca întregii lor familii o drama profundă. 

Între timp, Tugba află despre intenția lui Muzaffer de a o readuce pe Nefise la conac și va interveni din nou asupra bărbatului pentru înfluențându-l negativ în privința soției lui. Rămâne de văzut dacă Muzaffer va pică sau nu în capcană întinsă de Tugba sau își va urmă vocea inimii și o readuce pe Nefise în viață lui, veți putea află urmărind episodul 35 al serialului turcesc „Aripi frânte”, astăzi de la ora 20:00.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Aripi frânte” pe Kanal D

Îndrăgită producție Aripi frânte face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și aduce în atenția publicului povestea superbei Nefise, o mamă care și-a crescut singură copiii și care a făcut mari eforturi pentru a-și menține familia unită. Serialul poate fi urmărit la Kanal D patru zile pe săptămâna, de luni pamă joi, de la ora 20:00. 

Dacă vreți să îl următi online, subtitrat în limba română, puteți accesa https://www.kanald.ro/live.html de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Citeste si: El este omul care i-a schimbat viața și i-a marcat cariera celebrei Deniz Bolisik, protagonista serialului Aripi frânte! Iată cum a fost surprinsă frumoasa actriță alături de marele ei mentor!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

El este omul care i-a schimbat viața și i-a marcat cariera celebrei Deniz Bolisik, protagonista serialului Aripi frânte! Iată cum a fost surprinsă frumoasa actriță alături de...

Problema carburanţilor din Ungaria devine critică: MOL importă din Slovacia, dar a atins limitele capacităţilor sale logistice

El este omul care i-a schimbat viața și i-a marcat cariera celebrei Deniz Bolisik, protagonista serialului Aripi frânte! Iată cum a fost surprinsă frumoasa actriță alături de...

Ahmet pune la cale un nou plan diabolic de răzbunare! „Vom face o mișcare care îi va șoca” Aflați ce necaz se va abate asupra lui Zeynep și a familiei sale, în această seară,...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies