Program STB de Crăciun. Cum circulă tramvaiele și autobuzele în zilele de 24, 25 și 26 decembrie

,
STB program de sărbători
STB program de Crăciun

Programul mijloacelor de transport în comun în ziua de Crăciun. Orarul autobuzelor şi tramvaielor STB.


In articol:

Societatea de Transport Bucureşti încă nu a actualizat programul STB de Crăciun.

Însă în anii anteriori autobuzele şi tramvaiele, în perioada 24, 25 şi 26 decembrie, circulau conform programului de week-end.

Cum vor circula autobuzele şi tramvaiele de Crăciun

 Programul autobuzelor şi tramvailor de Crăciun încă nu a fost stabilit, însă, cu siguranţ, programul va fi diferit faţă de anii anteriori, dată fiind situaţia actuală.

STB, surpriză pentru cei mici:"Tramvaiul de poveste"

În perioada 22-26 decembrie 2020, în intervalul orar 16:00-21:00, "Tramvaiul de poveste", un model de epocă din parcul STB SA, frumos ornamentat şi luminat va circula pe un traseu dedicat din cetrul Capitalei. Moş Crăciun va fi prezent, iar ajutoarele sale, spiriduşii, îi va întâmpina pe toţi călătorii cu voie bună, pe acordurile celor mai frumoase colinde româneşti şi internaţionale.

"Într-un an dificil, cu multe schimbări și situații neprevăzute, ne dorim, mai mult ca oricând, să colindăm Bucureștiul în haine de sărbătoare pentru a menține viu spiritul Crăciunului în vremuri greu încercate.

Astfel, dorim să le reamintim călătorilor noștri cât de important este să fim mai buni, mai generoși și mai empatici cu cei din jurul nostru atât în această perioadă, cât și pe tot parcursul unui an. În același timp, vrem să transmitem un mesaj de solidaritate, speranță și să asigurăm un mediu vesel și luminos tuturor celor care aleg să participe la povestea noastră și să călătorească cu tramvaiul în aceste zile de sărbătoare.
Copiii sunt cei care întregesc acest tablou idilic, astfel încât ne dorim să le aducem multe zâmbete și multă bucurie în suflete prin această inițiativă, demersul nostru fiind în primul rând dedicat lor. Vă așteptăm alături de noi pentru a ne bucura împreună de aceste sărbători!”
a declarat Directorul General STB SA – Mihai PETCU.

Citeste si: STB reduce cu 25% numarul autobuzelor, troleibuzelor si tramvaielor din circulatie. De cand se aplica masura

Ce traseu va avea"Tramvaiul de poveste"

"Tramvaiul de poveste" va pleca în traseu de la Piaţa Presei, mergând pe Bulevardul Expoziţiei, Bulevardul Ion Mihalache, ajungând apoi în Piaţa Victoriei, cu întoarcere la Gara Basarab.

Accesul se va face în limita locurilor disponibile, în cazul copiilor este permis un singur însoţitor, cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus. STB va pune la dispoziţie călătorilor dezinfectant şi măşti de protecţie.

Cum va circula "Tramvaiul de poveste" în perioada Crăciunului 

În perioada 22-26 decembrie 2020,"Tramvaiul de poveste" va avea 3 curse în intervalul orar 16:00-21:00, cu plecare de la terminalul Piaţa Presei la orele 16:00, 17:40, şi 19:20, iar de la terminalul Gara Basarab la orele 16:45, 18:25 şi 20:05.

Din 27 decembrie 2020, până pe 2 ianuarie 2021, tramvaiul va avea câteva trasee speciale pentru a putea duce bucurie și lumină în toate colțurile Capitalei, astfel:

27 decembrie 2020- va circula pe traseul linie 10

 28 decembrie 2020- va circula pe traseul Piața Victoriei – Obor – Sfântul Gheorghe

 29 decembrie 2020- va circula pe traseul Dudești – Mărășești – Piața Unirii

30 decembrie 2020- va circula pe traseul Șura Mare – Parcul Carol – Piața Unirii 

 31 decembrie 2020- va circula pe traseul Piața Unirii – Trafic Greu – Ghencea

 1 ianuarie 2021- va circula pe traseul liniei 10

2 ianuarie 2021- va circula pe traseul Piața Victoriei – Obor – Sfântul Gheorghe

Citeste si: La Bucuresti se distribuie masti medicale. STB ia masuri de siguranta fara precedent impotriva gripei

 

Citește-ne pe
Citește și:

Se cere reintroducerea stării de urgență în România! "S-a ridicat prea devreme"

VIDEO| Angela Merkel: 'UE trebuie să-şi rezolve disputele prin discuţii, nu prin decizii judecătoreşti'

Dezastru pentru Dan Bittman! S-a aflat motivul real pentru care este împotriva restricțiilor și a vaccinării. Informația care îl distruge

STB, dupa ce un troleibuz a luat foc pe traseu :"Toate vehiculele sunt sigure si nu pun in pericol viata calatorilor"

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Prizoniera destinului”, Mehdi este victima unei altercatii!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies