Program Poștă Crăciun și Revelion: Când poți trimite pachete și scrisori în perioada Crăciunului și a Revelionului

,
Program Poșta Română

Program Poșta Română de Crăciun și Revelion

Românii trebuie să știe că Poșta Română va avea un program special de Crăciun și Revelion.


In articol:

În prima și a doua zi de Crăciun Poșta Română va fi închisă.

Pentru cei care vor să trimită colete, pachete, scrisori de Crăciun cel mai potrivit ar fi să le trimită pe 23 sau 24 decembrie 2021.

Pe 23 decembrie 2021 Poșta Română va avea program normal, de la ora 08:00 la ora 19:30. Pe 24 decembrie 2021, cel mai probabil, programul Poștei Române va fi între 08:00 și 16:00.

Pe 25 și 26 decembrie 2021 Poșta Română va fi închisă, iar în zilele de 27, 28, 29 și 30 decembrie Poșta va avea un program normal.

Ziua de 31 decembrie 2021 va fi, probabil, liberă pentru angajații Poștei. Dacă se va lucra, programul va fi cu siguranță unul special, redus.

În zilele de 1 și 2 ianuarie 2021 Poșta Română va fi închisă. 

Cum a lucrat Poșta Română în perioada 29 noiembrie- 1 decembrie 2021

Poșta Română a fost închisă de Sfântul Andrei și de Ziua Națională a României, 30 noiembrie 2021, respectiv 1 decembrie.

"Compania Naţională Poşta Română informează că, în perioada  29 noiembrie – 1 Decembrie, programul de lucru al subunităţilor poştale va fi următorul:

 

  • l uni, 29 noiembrie, toate oficiile din  mediile  urban şi rural vor avea program de lucru normal,

  • marţi, 30 noiembrie, şi miercuri, 1 Decembrie, toate oficiile din  mediile  urban şi rural vor fi închise.

 

Programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora zilele de 30 noiembrie – Sfântul Apostol Andrei şi 1 Decembrie- Ziua Naţională a României sunt declarate zile de sărbătoare legală, în care

nu se lucrează.

Ca urmare a programului anunţat, este posibil ca trimiterile poştale prezentate în această perioadă să înregistreze timpi mai mari de circulaţie", anunța, într-un comunicat, Departamentul de Comunicare al Poștei Române pe 26 noiembrie 2021.

colete posta romana

Când poți trimite colete în perioada Crăciunului și Revelionului

Citeste si: Program magazine Crăciun: Ce magazine și supermarketuri sunt deschise în prima și a doua zi de Crăciun!

Poșta Română are un nou director general din această vară

Compania Poșta Română are un nou director general începând cu data de 11 iunie 2021, în persoana lui Valentin Ștefan.

Acesta fusese anterior director general al Poștei Române în perioada iulie 2020 până la numirea în funcția de director general.

"Înainte de preluarea mandatului de director general, domnul Valentin Ştefan a ocupat poziţia de director general adjunct, fiind responsabil pentru coordonarea Direcţiei Economice, a departamentelor IT şi Juridic şi a Direcţiei Administrativ, Auto şi Securitate Poştală. Din această poziţie, domnul Valentin Ştefan a coordonat proiecte privind formarea, proiectarea şi demararea uneia dintre cele mai mari investiţii tehnologice din Poşta Română, din ultimii ani, practic, o bază reală pentru relansarea unor fluxuri de business de nişă, în vederea creşterii veniturilor companiei", anunța Poșta Română, într-un comunicat.

“În primul rând, doresc să mulţumesc colegului meu Horia Grigorescu pentru întreaga activitate de management şi buna colaborare pe care am avut-o şi, în acest context, vreau să asigur toţi partenerii de business ai Poştei Române că toate proiectele pe care compania le are în desfăşurare vor continua, astfel încât să atingem ţintele propuse pentru dezvoltarea operatorului naţional de servicii poştale”, declara noul director general al Companiei Poșta Română, Valentin Ştefan.

Citeste si: UPDATE Ziua de 29 noiembrie este zi liberă! Premierul Nicolae Ciucă a făcut anunțul

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Program magazine Crăciun 2021. Ce magazine și supermarketuri sunt deschise în prima și a doua zi de Crăciun (Auchan, Carrefour si Mega Image)

ALERTĂ - Alexandru Rafila răspunde la întrebarea momentului: Vor mai fi valabile certificatele verzi după 9 luni?

Se majorează alocaţiile pentru copiii români la peste 7 milioane de lei pe lună.  Decizia va fi anunţată de Curtea de Justiţie a UE

Crăciun pe rit vechi 2022. Iată când se sărbătorește Crăciunul pe stil vechi 2022 și de ce unii oameni fac sărbătorile mai târziu

Restricții Revelion 2022: Avem sau nu voie să fim pe străzi la ora 00:00 și după? Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a făcut anunțul!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies