Program CFR Crăciun 2022. Cum circulă trenurile de sărbători

Author: Bianca Vidoi

Program CFR Crăciun 2022

Care este programul CFR cu ocazia sărbătorilor de iarnă?

Care este programul CFR în perioada sărbătorilor de iarnă și care este cel mai eficient mod de a achiziționa bilete de călătorie, astfel încât să nu stăm la cozi.

Program CFR Crăciun 2022 

În această perioadă aglomerată a anului, traficul crescut îngreunează facilitatea transportului prin intermediul trenurilor. CFR pune la dispoziția călătorilor capacitatea maximă de transport, tehnic disponibilă, pentru asigurarea mobilității către destinațiile dorite.

Pe site-ul CFR s-a pus un comunicat de presă, prin care este anunțată suplimentarea trenurilor pe rutele cele mai solicitate, care conectează Bucureștiul cu alte regiuni importante ale României. Acest comunicat a atras atenția asupra posibilelor întârzieri ce pot fi cauzate de numărul ridicat de călători sau de vremea nefavorabilă.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Pentru a evita aglomerările ce se pot forma la casele de bilete, CFR recomandă ca acestea să fie achiziționate:

Ce program au mall-urile din București de Revelion 2022. Ce magazine sunt deschise pe 31 decembrie 2021 și 1 ianuarie 2022
  • online de pe  cfrcalatori.ro;
  • din aplicația mobilă “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online”; 
  • de la automatele de vânzare bilete din gări;
  • de la casele de bilete din gări, agenții de voiaj CFR Călători și distribuitori autorizați.

Călătorii ce își vor achiziționa biletele de tren online sau prin intermediul automatelor de vânzare a biletelor din gări, vor beneficia de o reducere de 5% la prețul biletului.

CFR, STB și Metrorex nu au anunțat încă modul în care programul va fi modificat cu ocazia zilei de 25 decembrie, când se celebrează Nașterea Domnului, dar și în a doua zi de Crăciun, când este zi legală liberă.

Sursa: Facebook CFR Călători