PROGNOZA METEO: Temperaturile vor creste usor! Cum va fi vremea JOI si VINERI

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:43

Joi, temperaturile vor creste usor situandu-se peste mediile climatologice ale perioadei, in restul regiunilor valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada a anului.

Ziua, cerul va fi temporar noros si izolat vor fi precipitatii sub forma de ninsoare la munte si mixte in rest. Noaptea nebulozitatea se va accentua in toate regiunile tarii. 

 

In nordul, centrul teritoriului precum si la munte se vor semnala precipitatii sub forma de ninsoare, in timp ce in vest si sud-vest se vor inregistra precipitatii mixte.In zonele joase din sud si sud-est va ploua, iar izolat vor fi depuneri de polei.

 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 0 si 10 grade, iar minimele vor fi intre -6 si 4 grade. 

Joi in Bucuresti vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data, astfel incat temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 8 grade, in timp ce minima va fi de 1-2 grade. Spre sfarsitul intervalului va ploua slab, iar vantul va sufla slab si moderat.

 

Vineri  in tara vremea va fi inchisa. In intreaga tara se vor semnala precipitatii, mai ales sub forma de ninsoare in special in zona montana si in nordul Moldovei, iar in restul teritoriului va predomina ploaia. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 8 grade, iar minimele intre -4 si 5 grade.

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

 

Sursa: Mediafax

 

 

Cum putem reduce facturile la curent și gaze? Trucurile pe care trebuie să le cunoaștem

 

 

 

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!