PROGNOZA METEO: Temperaturile sunt in crestere! Afla cum va fi vremea in weekend

PROGNOZA METEO: Temperaturile sunt in crestere! Afla cum va fi vremea in weekend

In weekend cerul va fi variabil, se vor inregistra innorari in prma parte a zilei in regiunile estice si centrale, aici izolat se vor semnala precipitatii slabe, in special sub forma de ploaie.

In nordul tarii se vor semnala pe arii restrane ninsori, iar in zona montana vor fi innorari temporare si local vor fi precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla tare la munte, temperaturile maxime sunt in crestere fara de ziua precendta si vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, iar cele minime intre -7 si 3 grade.

La Bucuresti temperatura maxima este in crestere fara de ziua precedenta si poate ajunge pana la 11 grade, iar cea minima intre -3 si -1 grad. La munte se va semnala lapovita si ninsoare, iar in cursul noptii vor predomina ninsorile. Vantul va sufla tare.

De duminica vremea va intra intr-un proces de racire, iar cerul va fi temporar noros. Se vor semnala precipitatii slabe. In cursul noptii vor fi precipitatii sub form de lapovita si in partea de sud a tarii, in timp ce la munte va ninge. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade, iar cele minime, in general, intre -11 si -1 grad.

Vremea la munte va intra intr-un proces de racire, iar cerul va avea innorari temporare. Predominant vor cadea precipitatii slabe sub forma de ninsoare in toate masivele pe parcursul zilei. Vantul va sufla in general moderat, iar pe creste va fi tare.

Sursa: Mediafax

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate