PROGNOZA METEO: temperaturi de pana la 39 DE GRADE! Vezi cum va fi vremea joi si vineri

PROGNOZA METEO: temperaturi de pana la 39 de grade! Vezi cum va fi vremea joi si vineri

Vremea va fi calduroasa in majoritatea regiunilor, caniculara dupa-amiaza in Muntenia, estul Olteniei, local in Moldova si Dobrogea si izolat in Transilvania, zone unde disconfortul termic va fi accentuat.

Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate in jumatatea de vest a teritoriului si la munte unde local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vântului.

 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 - 27 de grade in Dealurile de Vest si 39 de grade in Baragan si Lunca Dunarii, iar cele minime in general intre 14 si 23 de grade.

 

La Bucuresti, joi, vremea se va mentine caniculara dupa-amiaza, când disconfortul termic va fi accentuat, iar temperatura maxima va fi de 37...38 de grade.

 

in tara, vineri, vremea va fi calduroasa in majoritatea zonelor, caniculara in sudul si estul tarii, unde disconfortul termic va fi accentuat.

 

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in jumatatea de vest si la munte, unde local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vântului.

 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 35 de grade, local mai ridicate in Muntenia, sudul si estul Moldovei si vestul Dobrogei.

Sursa: Mediafax.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate