Prognoza METEO pentru 16 septembrie - 14 octombrie. Un val de aer polar va lovi România! Temperaturile scad brusc și ajung la 0 grade!

,

Prognoza METEO pentru 16 septembrie - 14 octombrie. Un val de aer polar va lovi România! Temperaturile scad brusc și ajung la 0 grade!

Vara s-a terminat, de acum înainte temperaturile scăzute, chiar negative, vor fi la ele acasă! Zilele viitoare, un val de aer rece va lovi România. De la mijlocul săptămânii viitoare, temperaturile vor scădea brusc. Astfel, în prima săptămână de prognoză, temperaturile vor fi ridicate luni şi marţi, valorile urmând să ajungă chiar şi la 32 de grade Celsius.

Miercuri, însă, un val de aer polar va determina răcirea bruscă a temperaturilor. Se răceşte mai ales în nordul şi estul teritoriului, în Transilvania, Moldova şi Maramureş, iar de joi, se răceşte în toată ţara. Temperaturile scad cu până la 20 grade, astfel că în termometre nu vor fi mai mult de 15 - 20 de grade Celsius.

Săptămâna 16.09.2019 – 23.09.2019

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestui interval în jumătatea nordică a teritoriului, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale ale perioadei, potrivit ANM.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în nordul țării și în general deficitar în regiunile extracarpatice, mai ales în zonele sud-vestice. În rest, cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Săptămâna 23.09.2019 – 30.09.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în sud-vestul teritoriului.

Citeste continuarea pe kfetele.ro

 

Citește și:

Yigit, micutul baiatel din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", a fascinat publicul cu talentul si inteligenta sa! Iata cum a fost surprins Demir Birinci, alaturi de...

Horoscop. Cupluri magice, în funcţie de zodie

Andreea Mantea, miscarea de dimineata! Iata cum a fost surprinsa vedeta, alaturi de micutul David, la primele ore ale diminetii!

Prognoza meteo ANM pentru joi, 1 octombrie 2020. Meteorologii au emis o noua avertizare Cod Portocaliu de ploi abundente! Iata care sunt zonele vizate!

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 30 septembrie 2020. Meteorologii anunta ploi si temperaturi scazute in aproape toata tara! Cod Galben de ploi abundente!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies