Prognoza meteo pe doua saptamani. Cum va fi vremea in intervalul 2 - 15 martie, in fiecare regiune a tarii

,

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru doua saptamani. Iata cum va fi vremea in urmatorul interval.


In articol:

Temperaturile vor fi mult mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în primele zile din martie.

Potrivit estimărilor publicate luni de Administraţia Naţională de Meteorologie, valabile pentru intervalul 2-15 martie, urmează câteva zile de căldură, apoi se va răci, transmite Mediafax.

Prognoza meteo pe doua saptamani. Cum va fi vremea in intervalul 2- 15 martie. BANAT

În primele două zile din intervalul celor două săptămâni, vremea se va încălzi devenind deosebit de caldă, cu temperaturi diurne ce vor atinge, în medie, 16...18 grade, apoi se va răci semnificativ, astfel încât media maximelor va ajunge la 8...9 grade spre finalul primei săptămâni. Începând din 8 martie, vremea se va încălzi ușor și treptat, astfel încât media maximelor se va situa între 11 și 13 grade. Regimul termic nocturn se va menține ridicat, concretizat prin valori medii de 2...4 grade, mai mari spre 7...8 grade până pe 4 martie. Precipitațiile, predominant ploi, se vor semnala aproape zilnic și vor fi moderate cantitativ în intervalul 3-5 martie.

CRIŞANA

În primele două zile din intervalul celor două săptămâni, vremea se va încălzi devenind deosebit de caldă, cu temperaturi diurne ce vor atinge, în medie, 18...19 grade, apoi se va răci semnificativ, astfel încât media maximelor va ajunge la 7...8 grade spre finalul primei săptămâni. Începând din 8 martie, vremea se va încălzi ușor și treptat, astfel încât media maximelor se va situa între 10 și 13 grade.

Regimul termic nocturn se va menține ridicat, concretizat prin valori medii de 1...3 grade, mai mari spre 6...7 grade până pe 4 martie. Precipitațiile, predominant ploi, se vor semnala aproape zilnic și vor fi moderate cantitativ în intervalul 3-5 martie.

TRANSILVANIA

În primele două zile din intervalul celor două săptămâni, vremea se va încălzi devenind deosebit de caldă, cu temperaturi diurne ce vor atinge, în medie, 16...17

grade, apoi se va răci semnificativ, astfel încât media maximelor va ajunge la 6...7 grade spre finalul primei săptămâni. Începând din 8 martie, vremea se va încălzi ușor și treptat, astfel încât media maximelor se va situa între 9 și 12 grade. Regimul termic nocturn se va menține ridicat, concretizat în această regiune prin valori medii apropiate de pragul de îngheț, mai mari spre 3...4 grade până pe 4 martie.
Precipitațiile, predominant ploi, se vor semnala aproape zilnic și local vor fi moderate cantitativ în intervalul 4-7 martie.

MARAMUREŞ

În primele două zile din intervalul celor două săptămâni, vremea se va încălzi devenind deosebit de caldă, cu temperaturi diurne ce vor atinge, în medie, 16...17 grade, apoi se va răci semnificativ, astfel încât media maximelor va ajunge la 7...8 grade spre finalul primei săptămâni. Începând din 8 martie, vremea se va încălzi ușor și treptat, astfel încât media maximelor se va situa între 9 și 12 grade. Regimul termic nocturn se va menține ridicat, concretizat în această regiune prin valori medii în jurul pragului de îngheț, mai mari până spre 7 grade în intervalul 2-4 martie. Precipitațiile, predominant ploi, se vor semnala aproape zilnic și local vor fi moderate cantitativ în intervalele 2-3 martie și 4-6 martie.

MOLDOVA

Valorile termice diurne vor crește în primele 3 zile, astfel încât media maximelor va ajunge la 18 grade, în data de 4 martie. Ulterior, temperatura va marca o scădere treptată, ajungând la valori de 7...8 grade pe 7 martie, după care se va menține la medii de 9...12 grade. Regimul termic nocturn se va caracteriza și el prin valori peste mediile multianuale specifice perioadei în mare parte din interval, cu minime ale căror medii vor fi între 1 și 3 grade, exceptând datele de 4 și 5 martie, când minimele vor atinge medii de 5...7 grade. Regimul pluviometric va fi în general deficitar, cu o probabilitate mai mare de precipitații în unele zile din intervalul 6–9 martie.

Citeste si: Prognoza meteo pe o luna. Vremea este deosebit de calda pentru aceasta perioada din an

Citeste si: Calendar ortodox 2020: cand cad Pastele si Craciunul in 2020

DOBROGEA

Valorile termice diurne vor fi mai ridicate în primele 3 zile, astfel încât media maximelor va ajunge la 17 grade. După data de 4 martie, temperatura maximă va marca o scădere treptată, ajungând la valori medii în jurul a 10 grade pe 7 martie, după care se va menține la medii de 10...12 grade. Regimul termic nocturn se va caracteriza și el prin valori peste mediile multianuale specifice perioadei în mare parte din interval, cu minime ale căror medii vor fi între 1 și 3 grade, exceptând datele de 4 și 5 martie, când minimele vor atinge medii de 5...7 grade. Regimul pluviometric va fi în general deficitar, cu o probabilitate mai mare de precipitații în unele zile din intervalul 5–9 martie.

MUNTENIA

Pe parcursul celor două săptămâni de prognoză, vremea se va menține mai caldă decât în mod normal în luna martie, deosebit de caldă până pe 4 martie, cu medii ale temperaturii maxime de 17...19 grade. Începând din data de 5 martie, temperatura maximă va marca o scădere treptată, ajungând la valori medii în jurul a 11 grade pe 8 martie, după care se va menține la medii de 11...13 grade. Regimul termic nocturn se va caracteriza și el prin valori peste mediile multianuale specifice perioadei în mare parte din interval, cu minime ale căror medii vor fi între 2 și 4 grade, exceptând datele de 4 și 5 martie, când minimele vor atinge medii de 6...8 grade. Probabilitatea pentru precipitații, predominant ploi în general slabe, va fi mai ridicată în intervalele 4-5 martie și în unele zile ale intervalului 6–9 martie.

OLTENIA

Pe parcursul celor două săptămâni de prognoză, vremea se va menține mai caldă decât în mod normal în luna martie, deosebit de caldă până pe 4 martie, cu medii ale temperaturii maxime de 15...17 grade. Începând din data de 5 martie, temperatura maximă va marca o scădere treptată, ajungând la valori medii în jurul a 11 grade pe 8 martie, după care se va menține la medii de 12...13 grade. Regimul termic nocturn se va caracteriza și el prin valori peste mediile multianuale specifice perioadei în mare parte din interval, cu minime ale căror medii vor fi între 1 și 3 grade, exceptând datele de 3, 4 și 5 martie, când minimele vor atinge medii de 5...7 grade. Probabilitatea pentru precipitații, predominant ploi, va fi mai ridicată în intervalul 3-5 martie, când local acestea vor fi moderate cantitativ.

LA MUNTE

În primele trei zile din intervalul celor două săptămâni, vremea va fi caldă, cu temperaturi diurne ce vor atinge, în medie, 6...9 grade, apoi se va răci semnificativ, astfel încât media maximelor va ajunge la 0 grade spre finalul primei săptămâni. Începând din 9 martie, vremea se va încălzi ușor și treptat, astfel încât media maximelor se va situa între 1 și 4 grade. Regimul termic nocturn se va menține ridicat pentru această regiune, concretizat prin valori medii de -2...-5 grade, mai mari spre 3...4 grade până pe 4 martie. Temporar vor fi precipitații mixte aproape zilnic, iar probabilitatea ca acestea să devină în general moderate cantitativ va fi mai mare în intrervalul 3-6 martie.

Citeste si: ANM, anunt de ultima ora: se strica vremea! Cod galben de vant incepand din aceasta noapte. Zonele afectate

Citeste si: Prognoza meteo weekend. Vremea o ia razna sambata si duminica. Cate grade sunt la Bucuresti

Citeste si: Prognoza meteo pe doua saptamani. Cum va fi vremea pana pe 8 martie

 

Citește-ne pe
Citește și:

Raluca Munte, alaturi de un barbat in Istanbul! Poza pe care au vazut-o toti fanii ei

ACCIDENT CUMPLIT soldat cu un mort pe A1: Traficul este oprit spre Piteşti

Băutura care poate declanșa cancerul. Este oficial: una din 25 de persoane bolnave se îmbolnăvesc din această cauză. STUDIU

VIDEO - Pateu cu viermi, cina la Spitalul de Urgenta pentru Copii din Cluj. Se fac verificari in urma sesizarii deputatului Emanuel Ungureanu

Mesajul dur al lui Rusu de la "Puterea dragostei" dupa despartirea de Roxana Printesa Ardealului: "Sa n-ai incredere in femei"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies