Prognoza meteo pe o luna. Vremea este deosebit de calda pentru aceasta perioada din an

Meteorologii au emis prognoza meteo pe saptamani, pana in 9 martie, iar temperaturile nu sunt deloc unele specifice perioadei. Iata ce ne asteapta.


In articol:

Vremea va suferi o schimbare majoră iar de luni, 10 februarie 2020,  vremea se va încălzi.

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile nord-estice şi în sud-vestul extrem al ţării. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile intracarpatice, dar mai ales în zona Carpaţilor Occidentali şi în nordul extrem al ţării. În rest cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei, uşor deficitare, local, în regiunile estice şi sud-estice.

Săptămâna 17.02.2020 – 24.02.2020

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile, cu o abatere termică pozitivă uşor mai pronunţată în nord-estul teritoriului. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi deficitare în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în jumătatea vestică a teritoriului.

Citeste si: Prognoza meteo. Vremea se dezlantuie in toata tara: este cod portocaliu de viscol, la Bucuresti va ninge din nou

Citeste si: Vremea in urmatoarele zile: cat mai ninge si cat de ger va fi in tara

Săptămâna 24.02.2020 – 02.03.2020

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi uşor deficitar, în toate regiunile.

Săptămâna 02.03.2020 – 09.03.2020

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare în regiunile intracarpatice şi în cele sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Citeste si: Temperaturile cresc iar peste limita normală. Ce vreme ne așteaptă în următoarele zile

Citeste si: ANM anunț îngrijorător! Valul de aer polar aduce temperaturi de până la -22 de grade

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies