Prognoză meteo luni, 15 noiembrie: Vremea se schimbă radical! Se anunță ploi și burniță

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 14 aug 2022, 00:00

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru ziua de luni, 15 noiembrie. Cum va fi vremea în țară?

Vremea se schimbă radical în toată țara. Meteorologii anunță ploi trecătoare și burnință în anumite zone din România. Ce temperaturi vor fi resimțite la început de săptămână?

Prognoză meteo luni, 15 noiembrie: Vremea se schimbă radical! Se anunță ploi și burniță

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 15 noiembrie. Vremea va fi în general închisă în sudul și estul țării, unde nebulozitatea de nivel jos va persista, iar trecător se vor semnala ploi slabe sau burniță.

În Carpații Orientali și Meridionali izolat vor fi posibile precipitații slabe mixte. În vestul și centrul teritoriul cerul va fi variabil, iar dimineața și noaptea, în zonele joase, pe arii restrânse se va semnala ceață.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în regiunile sudice și în zonele de munte, dar cu viteze mai mari în sudul Banatului, viteza la rafală va depăși 55...65 Km/h.

Temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 13 grade, iar cele minime, în general, între -3 şi 7 grade.

Citeste si: România, lovită de ninsori! Un val de aer rece se va abate peste țara noastră

Prognoză meteo luni, 15 noiembrie: Cum va fi vremea în București

În Bucureşti, vremea va fi în general închisã. Trecător vor fi condiţii de burniţă, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 4 grade.

Citeste si: Prognoză meteo ANM duminică, 14 noiembrie: Vremea se strică! Izolat, condiții de burniță

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!