Prognoza meteo. Cum va fi vremea pana pe 6 aprilie 2020. Meteorologii au emis prognoza pe o luna de zile

În perioada 09 martie – 06 aprilie 2020, meteorologii de la ANM anunță temperaturi foarte mari și o primăvară cu vreme mai caldă decât normalul perioadei.


In articol:

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în toate regiunile, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile estice și sud-estice. Regimul pluviometric va fi în general excedentar în jumătatea nordică a țării, dar mai ales în extremitatea nordică a teritoriului. În rest cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Cum va fi vremea în săptămâna 16 martie- 22 martie

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în regiunile estice și sudice, dar mai ales în zona Carpaților Orientali și Meridionali, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Cum va fi vremea în săptămâna 23 martie- 30 martie

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi ușor deficitar în regiunile intracarpatice și apropiat de cel normal pentru această perioadă în rest.

Cum va fi vremea în săptămâna 1 aprilie – 6 aprilie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, în toate regiunile.Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile intracarpatice și apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

Citeste si: Se strica vremea inca de la inceputul lui martie! Anuntul facut de meteorologi

Citeste si: Prognoza meteo pe doua saptamani. Cum va fi vremea in intervalul 2 - 15 martie, in fiecare regiune a tarii

Citeste si: ANM, anunt de ultima ora: se strica vremea! Cod galben de vant incepand din aceasta noapte. Zonele afectate

Citeste si: Prognoza meteo pe doua saptamani. Cum va fi vremea pana pe 8 martie

Citeste si: Atentie! Se schimba vremea! Anuntul facut de ANM pentru ziua de azi!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate