Prognoza meteo. Cum e vremea pana pe 10 februarie, pe saptamani, in toata tara

,

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe o lună. Iata ce ne asteapta pana pe 10 februarie, pe saptamani.


In articol:

Prognoza meteo. Cum e vremea pana pe 10 februarie, pe saptamani, in toata tara

Săptămâna 13.01.2020 – 20.01.2020

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa, în general, peste limitele specifice perioadei, îndeosebi în zonele montane și submontane, exceptând zonele joase din regiunile vestice, sud-vestice și parţial din cele centrale, unde acestea vor fi apropiate de normalul săptămânii sau ușor mai coborâte.
Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice, nordice și centrale.

Săptămâna 20.01.2020 – 27.01.2020

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa, în general, peste limitele specifice perioadei, mai ales înregiunile extracarpatice și apropiate de norme în vestul teritoriului și la munte.
Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice, nord-vestice și la munte.

Citeste si: Directorul ANM despre cea mai grea iarna din ultimii 100 de ani: "E foarte posibil să avem fenomene extreme"

Săptămâna 27.01.2020 – 03.02.2020

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa, în general, peste limitele normale ale perioadei în toate regiunile.
Cantitățile de precipitații vor putea avea, în general, o tendință ușor deficitară în cea mai mare parte a țării, exceptând regiunile vestice și nord-vestice, unde vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 03.02.2020 – 10.02.2020

Mediile valorilor termice se vor situa, în general, ușor peste limitele specifice perioadei. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru acest interval, local cu o posibilă tendință ușor deficitară.

Citeste si: Prognoza meteo 13 - 20 ianuarie 2020. Meteorologii anunta vreme neobisnuit de calda pentru aceasta perioada

Citeste si: Prognoza meteo: vreme geroasa in cea mai mare parte a tarii. Este cod galben de ninsori si vant puternic

Citeste si: Vine iarna adevărată! Când loveşte valul de aer polar şi ce fenomene extreme ne aşteaptă

 

Citește și:

Philip, relație șoc cu o fată din afara casei! S-a întâmplat chiar când Manuela și Oprică îl doreau! S-au scos dovezile!

Ce face Carmen de la Salciua cand nu e cu Culita si nici la cantari? Asta da viata de diva

Ce scrie în buletinul Vlăduței Lupău! Care este numele real al artistei-fenomen

Prognoza meteo ANM pentru joi, 24 septembrie. Vremea, în continuare foarte caldă!

Catalin Botezatu, premiat pentru “Excelenta in moda”


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies