Prognoză meteo ANM vineri, 10 februarie 2023. Vremea începe să se încălzească ușor, iar șansele de precipitații vor fi reduse

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 09 nov 2023, 03:50

Vremea începe să se încălzească ușor, iar șansele de precipitații vor fi reduse.

Sursa: https://pixabay.com/

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 10 februarie 2023.

Potrivit ANM, vineri, 10 februarie, vremea va începe ușor să se încălzească, iar în unele regiuni temperaturile vor reveni la normal pentru această perioadă.

Vremea în țară vineri, 10 februarie 2023

Potrivit ANM, vineri în România vremea se va menține rece, în special dimineața și noaptea când va fi ger în Nordul și Centrul țării și local în rest.

Temperaturile maxime, se vor afla într-o ușoară creștere în Sud-Est și se vor încadra între -4 și 7 grade Celsius, iar minimele între -14 și – 3 grade Celsius, mai coborâte în depresiuni.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Prognoza meteo ANM joi, 9 februarie 2023. Vremea începe să se încălzească ușor în perioada următoare, dar pe timpul nopții apare înghețul

Prognoza meteo ANM vineri, 10 februarie 2023. Vremea în București

În București cerul va fi în mare parte senin cu șanse nule de precipitații. Vântul va sufla ușor cu o viteză de 15 km/h dinspre VSV.

Temperatura maximă va atinge valoarea de 3 grade Celsius, iar cea minimă – 6 grade Celsius. Pe timpul nopții se așteaptă îngheț și intensificări ale vântului.

Prognoza meteo ANM vineri, 10 februarie 2023. Vremea în Constanța

În prima parte a zilei se va resimți frigul. Cerul va fi senin cu o maximă de 2 grade Celsius. Vântul va sufla dinspre V, variabil, cu o viteză de până la 3 km/h.

Noaptea va fi în mare parte senin, iar termometrele vor arăta cel mult – 5 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 10 februarie 2023. Vremea în Brașov

În Brașov, vineri 10 februarie, cerul va fi senin, Vântul va fi variabil și va sufla cu cel mult 5 km/h. Temperatura maximă va atinge – 2 grade Celsius, iar cea minimă nu va depăși pragul de -12 grade Celsius.

Pe timpul nopții este așteptat îngheț puternic.

Citește și: Când vine primăvara? Prognoza meteo pentru perioada următoare

Prognoza meteo ANM vineri, 10 februarie 2023. Vremea în Focșani

Cerul va fi în mare parte senin. Vântul va sufla cu 5 km/h dinspre Est, iar temperatura maximă va fi de 1 grad Celsius. Temperatura minimă, pe timpul nopții, va fi de – 10 grade Celsius și se așteaptă îngheț puternic.

Prognoza meteo ANM vineri, 10 februarie 2023. Vremea în Oradea

Cerul va fi senin, cu șanse minime de precipitații. Vântul va sufla cu 10 km/h dinspre SSV. Temperatura maximă va fi de 3 grade Celsius, iar cea minimă va fi de – 5 grade Celsius. Noaptea se așteaptă îngheț puternic, iar vântul va sufla cu 12 km/h dinspre SSE.

Prognoza meteo ANM vineri, 10 februarie 2023. Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi în mare parte senin. Vântul va sufla cu 8 km/h, iar termometrele vor arăta o maximă de 1 grad Celsius. Spre seară se așteaptă îngheț, iar temperatura minimă va fi de – 9 grade Celsius. Vântul va fi variabil și va sufla cu o viteză de 8 km/h dinspre V.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!