Prognoza meteo ANM sâmbătă, 4 decembrie 2021. Se răcește în toată țara. Ploi, lapoviță și ninsoare

,
prognoza meteo anm 4 decembrie 2021

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 4 decembrie 2021

[Sursa foto: canva.com]

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat cum va fi vremea sâmbătă, 4 decembrie 2021. Prognoza meteo actualizată pentru principalele regiuni ale țării.


In articol:

La început de weekend, vremea se răcește în majoritatea regiunilor țării, astfel că temperaturile se vor încadra în limitele normale pentru începutul lunii decembrie.

Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 4 decembrie 2021, anunță vreme mohorâtă în aproape toată țara, cu precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 4 decembrie 2021. Cum va fi vremea în principalele regiuni ale țării?

Dacă joi și vineri temperaturile au fost ceva mai ridicate și s-au înregistrat maxime de până la 15 grade, în cursul zilei de sâmbătă, temperaturile vor coborî destul de mult, astfel că maxima nu va depăși 7 grade. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o zi de sâmbătă cu vreme închisă, înnorări, iar în anumite zone pot să apară și precipitații, în special sub formă de ploaie. Astfel, prima zi de weekend va aduce vreme mohorâtă și mai rece comparativ cu restul săptămânii.

Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 4 decembrie 2021, arată că cel mai cald va fi în zona Dobrogei, acolo unde temperatura maximă va fi cuprinsă între 4 și 8 grade, în timp ce minima se va situa între -2 și 4 grade. 

Citeste si: Alertă meteo! Cod galben de viscol și ninsori în mai multe regiuni din țară. Când vor cădea primii fulgi de zăpadă în Capitală

Vremea în București sâmbătă, 4 decembrie 2021

Dacă vineri maxima a ajuns până la 12 grade, sâmbătă, vremea se răcește în București, astfel că temperatura din timpul zilei nu va mai depăși 5 grade.

Cerul va fi mai mult noros în timpul zilei, iar atmosfera va fi una închisă. Noaptea, temperatura minimă va fi de 0 grade, iar cerul va fi predominant spre parțial noros. În noaptea de vineri spre sâmbătă pot să mai apară precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare. 

Vremea în Brașov sâmbătă, 4 decembrie 2021

La Brașov, ziua de sâmbătă aduce vreme destul de urâtă și o temperatură mai scăzută decât în ziua precedentă.

Astfel, în timpul zilei nu se vor atinge mai mult de 6 grade, iar cerul va fi mai mult noros. După lăsarea serii se va face și mai frig, temperatura minimă coborând până la -1 grad. Cerul va fi predominant noros, dar nu vor mai fi șanse de precipitații. 

prognoza meteo anm 4 decembrie 2021

Vreme frumoasă la Timișoara pe 4 decembrie 2021

[Sursa foto: unsplash]

Vremea în Timișoara sâmbătă, 4 decembrie 2021

Vreme frumoasă, cu nori și soare, la Timișoara pentru ziua de sâmbătă, 4 decembrie 2021. Deși temperatura maximă va fi ceva mai scăzută față de zilele precedente, mai exact 4 grade, atmosfera va fi plăcută pe parcursul întregii zile. Noaptea, cerul va fi mai mult noros și se va înregistra o minimă de 0 grade. 

Citeste si: Cum va fi vremea de Crăciun 2021. Locurile din țară unde va ninge de sărbători. Prognoza meteo ANM pentru luna decembrie

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cod galben de viscol. Lista județelor afectate de ninsori

Dana Budeanu face INSTRUCȚIE cu Drulă: CIVILII DE LA USRI PLUS 2 1/4 LUPIII, MÃÃ!

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Iarna ajunge în România! Administrația Națională de Meteorologie a anunțat care vor fi cele mai afectate zone

Prognoza meteo până la sărbătorile de Crăciun. Temperaturile vor fi mai mari decât cele specifice acestei perioade

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies