Prognoza meteo ANM sâmbătă, 19 martie 2022. Temperaturile vor mai crește pe timpul zilei, dar noaptea va fi deosebit de rece. Minimele vor ajunge la -16 grade

,
prognoza meteo anm sambata 19 martie 2022

Prognoza meteo ANM pentru ziua de sâmbătă, 19 martie 2022

[Sursa foto: canva.com, unsplash]

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o zi de sâmbătă cu vreme deosebit de rece. Minimele vor coborî până la -16 grade. Iată ce se întâmplă cu vremea la nivelul întregii țări.

Deși pe timpul zilei temperaturile se vor afla în ușoară creștere, noaptea va continua să fie deosebit de frig.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 19 martie 2022. Iată ce se întâmplă cu vremea în prima zi de weekend, dar și ce temperaturi sunt anunțate. 

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 19 martie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Meteorologii anunță o nouă zi cu vreme deosebit de rece la nivelul întregii țări. În cursul zilei de sâmbătă, temperaturile vor fi ceva mai mari decât în ziua precedentă, însă în continuare vor rămâne sub normalul perioadei, acestea fiind cuprinse între 1 și 10 grade. După lăsarea serii, la nivelul întregii țări temperatura din tremometre va coborî destul de mult, astfel că minimele vor fi cuprinse între -16 și -1 grad, valori potrivite pentru o zi de iarnă. 

În ciuda temperaturilor scăzute, vremea va fi în general frumoasă la nivelul întregii țări.

Se va însenina în majoritatea regiunilor, astfel că doar în sudul țării pot să mai apară câțiva nori, însă probabilitatea de precipitații va fi redusă. În partea de est a țării, vântul va mai prezenta ceva intensificări, astfel că în aceste zone și temperaturile resimțite vor fi mult mai mici.

Presiunea atmosferică va crește destul de mult în zilele următoare, astfel că și precipitațiile vor lipsi. Vremea va fi însorită, cerul va fi mai mult senin, iar atmosfera plăcută.

prognoza meteo anm 19 martie 2022

Vreme mult mai rece decât ar fi normal pentru această perioadă a anului 

[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: METEO cu Viviana Sposub: „Astăzi va fi mult mai rece decât ar fi normal pentru această perioadă” Ce se întâmplă cu precipitațiile

Vremea în București sâmbătă, 19 martie 2022

Meteorologii anunță un weekend cu vreme rece și în Capitală. Astfel, în cursul zilei de sâmbătă, maxima va fi cuprinsă între 5 și 6 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar în a doua parte a zilei pot să mai apară ceva înnorări, însă șansele de precipitații vor fi reduse. În noaptea de sâmbătă spre duminică, temperatura din termometre va coborî destul de mult, astfel că minima se va situa între -6 și -3 grade, cu valori ceva mai scăzute în special la periferia orașului.

Vremea în Brașov sâmbătă, 19 martie 2022

Vreme frumoasă la Brașov sâmbătă, 19 martie 2022. Prima zi de weekend aduce un cer mai mult senin și o atmosferă plăcută, însă în continuare va fi foarte frig, maxima urcând doar până la 3 grade în timpul zilei. După lăsarea serii, în zona Brașovului se va face și mai frig, astfel că minima anunțată de meteorologi se va situa în jurul valorii de -9 grade. Cerul va fi în continuare senin pe tot parcursul nopții. 

Vremea în Constanța sâmbătă, 19 martie 2022

La Constanța, vremea va fi frumoasă și însorită sâmbătă, dar deosebit de rece. Este anunțată o maximă de 3 grade și o temperatură minimă de 0 grade. În timpul nopții se vor mai strânge norii, astfel că cerul va fi parțial noros, dar nu vor fi precipitații. 

Citeste si: Avertismentul meteorologilor! Vor fi ninsori în mijlocul primăverii în România! Cum se prezintă vremea în perioada 16- 18 martie 2022

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Prognoza meteo aprilie 2022. Primăvara continuă să arate ca iarna! Cum va fi vremea în a doua lună a primăverii

VIDEO| Emmanuel Macron poartă din nou masca sanitară în public: 'Este nevoie de o revenire la obiceiuri'

Prognoza meteo aprilie 2022. Primăvara continuă să arate ca iarna! Cum va fi vremea în a doua lună a primăverii

Prognoza meteo luna martie. Cum va fi vremea de Mărțișor și de Babe

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies