Cum va fi vremea de Paște în 2022. Prognoza meteo pentru duminică, 24 aprilie 2022

,
vremea de paste 2022

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea de Paște 2022

[Sursa foto: unsplash]

Paștele ortodox pică pe data de 24 aprilie 2022. Iată cum va fi vremea de Paște în acest an la nivelul întregii țări, dar și în București.


In articol:

Creștinii ortodocși sărbătoresc Paștele la data de 24 aprilie 2022, iar în acest an, meteorologii vin cu vești bune.

Iată cum va fi vremea de Paște 2022 și ce se va întâmpla cu temperaturile.

Prognoza meteo 24 aprilie 2022. Vremea de Paște 2022 la nivelul întregii țări

Paștele ortodox 2022 pică la finalul lunii aprilie 2022, mai exact pe data de 24 aprilie. La început de aprilie, vremea a fost deosebit de rece pentru data din calendar, iar temperaturile continuă să se mențină scăzute și în apropierea Paștelui. 

De Paște 2022, vremea va fi în general frumoasă în majoritatea regiunilor, însă, în anumite zone, pot să mai apară precipitații sub formă de ploaie. 

Pentru ziua de Paște, 24 aprilie 2022, meteorologii Accuweather anunță vreme în general frumoasă la nivelul întregii țări, cu temperaturi în ușoară creștere, maximele fiind cuprinse între 15 și 23 de grade. Dacă în Vinerea Mare și în Sâmbăta Mare pot să mai apară ploi în anumite regiuni, în   ziua de Paște 2022, meteorologii nu anunță precipitații, ci un cer mai mult senin și soare pe întreaga durată a zilei.

vremea paste 2022

De Paște 2022 se anunță vreme bună și temperaturi normale pentru finalul lunii aprilie 

[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Program mall-uri Paște 2022. Ce magazine din București vor fi deschise în ziua de Paște

Cum va fi vremea de Paște 2022 la București?

Potrivit meteorologilor, românii care vor alege să își petreacă ziua de Paște 2022 în București ar putea avea parte de o zi cu vreme frumoasă. La momentul actual, prognoza meteo pentru ziua de 24 aprilie 2022 anunță un cer mai mult senin și soare.

Temperatura maximă ar putea urca, în ziua de Paște 2022, până la 23 grade. Noaptea, cerul va fi mai mult senin, meteorologii Accuweather anunțând o temperatură minimă de 10 grade.  

Cum va fi vremea de Paște 2022 la Brașov?

Datele existente în prezent arată că ziua de Paște va aduce vreme bună și în regiunile montane. Pe 24 aprilie 2022, la Brașov este anunțată o maximă de 23 grade și soare în timpul zilei. După lăsarea serii s-ar putea face ceva mai frig, minima coborând până în jurul valorii de 10 grade. Noaptea, cerul va fi parţial spre predominant noros, dar nu vor fi condiții de ploaie, atmosfera fiind plăcută.

Cum va fi vremea de Paște 2022 la Constanța?

Românii care vor alege să își petreacă Paștele 2022 la malul mării ar putea avea parte de vreme frumoasă, dar și de o temperatură maximă de 20 grade. În timpul nopții, meteorologii anunță că cerul va fi mai mult senin, iar temperatura minimă ar putea să coboare până la 9 grade. 

Citeste si: Care este programul magazinelor de Paște 2022. Angajații LIDL vor avea două zile libere

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un arhitect spulberă mitul vieţii de 5 stele de la Cluj: „Trăim într-o sărăcie generalizată”

Ce trebuie să aibă toți românii la slujba de Înviere pentru noroc! Recomandările făcute de bioenergoterapeutul Lidia Fecioru

Video| Fostul avocat al lui Trump, Rudy Giuliani: 'Începem să trăim într-un stat fascist'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Săptămâna Mare 2022. Tradiții în fiecare zi din Săptămâna Patimilor

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies