Prognoza meteo ANM sâmbătă, 16 aprilie 2022. Meteorologii anunță ploi, lapoviță, ninsoare și temperaturi în scădere

,
prognoza meteo anm 16 aprilie 2022

Prognoza meteo ANM pentru ziua de sâmbătă, 16 aprilie 2022

[Sursa foto: pexels]

Vremea se răcește din nou sâmbătă și se întorc precipitațiile. Prognoza meteo ANM pentru ziua de sâmbătă anunță ploi în majoritatea regiunilor și vreme mohorâtă.


In articol:

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme capricioasă în acest weekend, cu temperaturi în scădere și precipitații în majoritatea regiunilor.

Iată unde va ploua, dar și unde vor fi precipitații sunt formă de lapoviță și ninsoare.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 16 aprilie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

La început de weekend, temperaturile vor fi în scădere în special în partea de nord a țării, acolo unde se vor apropia de valorile normale pentru data din calendar. În rest, vremea va fi caldă în cursul zilei de sâmbătă, temperaturile situându-se între 10 și 25 de grade, în timp ce minimele vor fi cuprinse între 1-9 grade.

Ziua de sâmbătă aduce o vreme capricioasă la nivelul întregii țări. Pe timpul zilei va ploua în partea de vest, centru, nord și nord-est, iar în restul regiunilor precipitațiile vor apărea doar izolat. După lăsarea serii, ploile se vor extinde la nivelul întregii țări, iar pe alocuri pot avea caracter de aversă, fiind însoțite de descărcări electrice. 

Meteorologii anunță că în Transilvania vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, iar la munte sunt anunțate ploi. Doar în zonele înalte de munte pot să mai apară ninsori.

Sâmbătă, vântul va prezenta intensificări, în special în nord-vestul și estul teritorului. 

prognoza meteo anm 16 aprilie

Ploi și vreme închisă la nivelul întregii țări

[Sursa foto: pexels]

Citeste si: Vremea de Florii 2022 va fi NEOBIȘNUITĂ! Vom avea ninsori și ploi, iar temperaturile se schimbă dramatic! Ce ne așteaptă

Vremea în București sâmbătă, 16 aprilie 2022

Pentru ziua de sâmbătă, meteorologii anunță vreme mohorâtă.

În cursul zilei vor mai fi câteva averse, însă temperatura va rămâne în continuare ridicată, fiind anunțată o maximă de 23 de grade. Cerul va rămâne acoperit de nori și după lăsarea serii, astfel că vor fi condiții de ploaie şi burniţă. Noaptea, minima din termometre va coborî până la 4 grade. 

Vremea în Brașov sâmbătă, 16 aprilie 2022

La Brașov, temperaturile vor fi în scădere sâmbătă, astfel că se va înregistra o maximă de 15 grade, mai mică față de ziua precedentă. Atât pe timpul zilei, cât și noaptea vor fi ploi, iar atmosfera va fi închisă. După lăsarea serii, minima se va situa în jurul valorii de 2 grade. 

Vremea în Constanța sâmbătă, 16 aprilie 2022

Vremea va fi urâtă și la malul mării, astfel că pentru ziua de sâmbătă, meteorologii anunță ploi și o maximă de 19 grade. Noaptea, minima va coborî până la 6 grade și va continua să plouă. 

Citeste si: ANM a transmis prognoza meteo pentru următoarele săptămâni! De ce vreme vom avea parte de Paște și de 1 Mai

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Cum va fi vara anului 2022 în România. Ce temperaturi se vor înregistra în București

Vor merge benzinarii pe oferta guvernului de reducere cu 50 de bani? Guvernul crede că va scădea peste tot

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Avertismentul meteorologilor! Vor fi ninsori în mijlocul primăverii în România! Cum se prezintă vremea în perioada 16 - 18 martie 2022

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies