Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 16 ianuarie. Vreme deosebit de rece

,
Prognoza meteo 16 ianuarie  2021
Prognoza meteo anunțată de ANM pentru 16 ianuarie 2021[Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 16 ianuarie 2021, a fost anunțată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Iată ce se întâmplă cu vremea la nivelul întregii țări.


In articol:

Finalul de săptămână aduce vreme deosebit de rece în toată țara, astfel că temperatura din termometre va scădea semnificativ comparativ cu zilele precedente. În anumite zone, dimineața și noaptea vremea va deveni geroasă.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Pentru ziua de sâmbătă, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță temperaturi scăzute în toată țara, astfel că minimele pot ajunge, în zonele depresionare, până la  -15 și chiar -18 grade Celsius, în timp ce în zona litoralului, minima va fi de -5 grade Celsius.

Răcirea accentuată a vremii apare pe fondul pătrunderii în țară a unei mase de aer rece care va staționa în România și în următoarele zile.

Precpitațiile sub formă de ninsoare nu vor fi însemnate din punct de vedere cantitativ, în schimb vântul va sufla cu putere în special în zonele montane, acolo unde va spulbera zăpada și va viscoli ninsoarea. 

Vremea în București

Prima zi de weekend aduce vreme foarte rece în București, astfel că dimineața și noaptea va fi ger. Astfel, temperaturile maxime se vor situa între -5 și -2 grade, în timp ce minimele din timpul nopții pot coborî până la -10, -9 grade, cu valori mai scăzute în

zona preorășenească. În timpul zilei, cerul va fi acoperit de nori, la fel și în timpul nopții, însă nu vor mai fi precipitații sub formă de ninsoare.

Citeste si: Alertă meteo! Temperaturile scad și ninge în aproape toată țara. Cum va fi vremea în București

Vremea în Brașov

În cursul zilei de sâmbătă, vremea va fi rece și închisă și în zona Brașovului.

În timpul zilei, meteorologii anunță o temperatură maximă de -6 grade și precipitații slabe sub formă de ninsoare. Noaptea, vremea va deveni geroasă, înregistrându-se minime de -15 grade. Va mai ninge slab, cerul fiind în continuare acoperit de nori.

Vremea în Iași

Și la Iași temperaturile vor scădea, astfel că maximele se vor situa în jurul valorii de -4 grade, iar temperatura minimă va fi de -11 grade.

Ziua, cerul va fi noros, iar spre seară se va însenina, fără să mai existe șanse de precipitații. 

Citeste si: Alertă meteo! Vortex polar în România! Se vor înregistra temperaturi de -20 de grade

 

Citește-ne pe
Citește și:

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 15 ianuarie. Vremea va deveni rece în majoritatea regiunilor țării. Unde va fi ger?

Valeriu Gheorghiţă explică sechelele după COVID-19: disfuncţii respiratorii, cardio-vasculare, neurologice, renale sau hepatice, dar şi oboseală, dureri de cap

Cum arată soția celebrului Valeriu Gheorghiță? Este extrem de frumoasă. Detalii neștiute despre coordonatorul campaniei de vaccinare

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 13 ianuarie. Cer noros, ninsori și vreme urâtă în toată țara

Iarna își intră în drepturi. Anunt de la ANM! Urmează și temperaturi de -13 grade celsius în România

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies