Prognoza meteo ANM pentru luni, 19 aprilie 2021. Temperaturi neobisnuit de scazute si ploi in majoritatea regiunilor din tara!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 apr 2021, 16:12
Prognoza meteo transmisa de ANM pentru 19 aprilie 2021.
Sursa: PixaBay

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a transmis prognoza meteo pentru luni, 19 aprilie 2021. Ce se intampla cu vremea in Romania!

Saptamana incepe cu vremea in general rece cu temperaturi mai scazute decat cele normale pentru aceasta perioada, in majoritatea regiunilor tarii.
Se vor semnala averse sub forma de ploaie in mare parte a tarii, mai insemnate cantitativ vor fi in sud si sud-est. La munte vor fi precipitatii mixte, iar la altitudini mari va ninge viscolit.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Pentru ziua de luni, 19 aprilie 2021, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunta o vreme rece si inchisa, dar si șanse de ploi in aproape intreaga tara. Precipitatiile vor fi mai consistente in sud si sud-est. In regiunile montane se vor semnala precitatii mixte, deoarece temperaturile vor fi mult mai scazute aici, iar pe crestele muntilor va ninge.
In ceea ce priveste regimul termic al zilei de luni, meteorologii anunta ca temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 si 13 grade, cu cele mai mari valori în partea de sud-vest a tarii.

Minimele se vor situa intre -2 si 6 grade, valori usor mai scazute fata de ziua precedenta.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Vremea in Bucuresti

In Bucureşti, meteorologii anunta pentru ziua de luni, vreme ploioasa si chiar intensificari ale vantului. Temperatura maxima va fi in jurul valorii de 12 grade Celsius, iar cea minima de 6 grade Celsius si va continua sa ploua in reprize si pe parcursul noptii si chiar si marti.

Vremea in Brasov

La munte, vremea va fi rece la început de săptamana si ploile se opresc, iar pe crestele montane va continua sa ninga viscolit. Vantul va prezenta intensificari mai ales pe la altitudini mari. Temperaturile se vor situa in timpul zile in jurul valorii de 10 grade Celsius, iar pe timp noptii vor ajunge pana la 4 grade Celsius.

Vremea in Iasi

Luni in Iasi, vremea va fi usor mai calda decat in weekend, astfel ca pe parcursul zilei cerul va mai fi acoperit de nori, dar se va arata si soarele din cand in cand, temperatura maxima va fi de 14 grade Celsius. Spre seara norii se vor aduna iar temperatura minima se va situa in jur de 7 grade Celsius. Urmand ca de marti sa reapara ploile si in zona Moldovei.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru vineri, 16 aprilie 2021. Vremea, în continuare rece!

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 17 aprilie 2021. Vremea, rece și închisă! Ce temperaturi vor fi