Prognoza meteo ANM pentru duminică, 25 iulie 2021. Iată ce temperaturi se vor înregistra în Capitală, dar și în celelalte regiuni

,
meteo
Prognoza meteo ANM pentru duminică, 25 iulie 2021[Sursa foto: PixaBay]

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru duminică, 25 iulie 2021. Iată cum va fi vremea în principalele regiuni ale țării!


In articol:

Pentru ziua de duminică, 25 iulie,  meteorologii au anunțat vreme călduroasă  în cea mai mare parte a țării.

meteo
Ce temperaturi se vor înregistra în Capitală[Sursa foto: pexels]

Citeste si: ANM a anunțat cum va fi vremea în luna august, când majoritatea românilor are concedii

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

La final de săptămână se anunță o vreme extrem de călduroasă. Temperaturile vor rămâne la valori apropiate de normalul perioadei în jumatatea estica, iar în vest va fi mai cald cu pana la 3-4 grade Celsius.

Duminica vremea va fi frumoasă și călduroasă în toată țara. Vantul va sufla moderat în zona Banatului montan (cu rafale de pana la 40-55 de km/h) și slab, cel mult slab pana la moderat în celelalte regiuni, potrivit meteorologior.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 24 iulie 2021. Cum va fi vremea în weekend!

Maximele termice vor fi ușor mai ridicate față de ziua anterioară și vor urca la pranz pana spre 25-30 de grade în Transilvania și Maramureș, 29-34 de grade în Banat, Crișana și Oltenia și 27-32 de grade Celsius în Muntenia, Dobrogea și

Moldova.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI

În Capitală vom avea un cer parțial senin, temperatura maximă va fi de 30- 31 grade ziua, în timp ce temperatura minimă de va fi de 16- 17 grade Celsius.

VREMEA ÎN CONSTANȚA

Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maximă de va fi de 27- 28 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 21 grade Celsius.

VREMEA ÎN BRAȘOV

În Brașov cerul va fi preponderent instabil, temperatura maximă atingând pragul de 25- 27 grade Celsius, iar temperatura minimă de 13- 14 grade Celsius.

VREMEA ÎN CLUJ NAPOCA

În Cluj Napoca cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 26- 28 grade Celsius, iar temperatura minimă de 13- 16 grade Celsius.

VREMEA ÎN CRAIOVA

În Craiova cerul va fi preponderent senin, temperatura maximă atingând pragul de 30- 32 grade Celsius, iar temperatura minimă de 17- 18 grade Celsius.

VREMEA ÎN ARAD

În Arad cerul va fi senin, temperatura maximă de atingând pragul de 31- 33 grade Celsius, iar temperatura minimă de 17- 21 grade Celsius.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 18 septembrie 2021. Vremea se strică și VIN PLOILE în toată țara! Ce temperaturi vor fi

LUX de bugetar: Clotilde Armand a avut CONCEDIU 17 zile din 30 de stare de alertă cât Sectorul 1 era ASEDIAT de gunoi

Anamaria Prodan e în stare de șoc ! Soția lui Laurențiu Reghecampf apare într-un dosar DNA. Ce se spune despre ea

PROGNOZA METEO 16 - 18 septembrie! Vremea o ia razna în următoarele 48 de ore

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 17 septembrie 2021: Ce se întâmplă cu vremea la sfârșit de săptămână?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies