Prognoza meteo ANM miercuri, 29 martie 2023. Se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor din țară, iar în unele zone se va instala gerul

Autor: Cristina Mocanu

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 29 martie 2023.

Sursa: https://pixabay.com/

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 29 martie 2023.

Potrivit ANM, miercuri, 29 martie 2023 vremea se va răci în majoritatea regiunilor din țară și sunt șanse să ningă. Precipitațiile vor cuprinde majoritatea regiunilor, iar în mai multe regiuni din țară va ninge și se va instala înghețul.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 29 martie 2023

Miercuri, în țară vor fi condiții de precipitații în majoritatea regiunilor, iar în unele zone acestea se vor transforma în ninsoare, mai ales în partea de Nord, centru, Nord-Est, dar și în vestul țării.

Vântul va sufla cu putere, în zonele de munte depășind viteza de 50 de km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 grade Celsius și 11 grade Celsius, iar cele minime între – 7 grade Celsius și 4 grade Celsius.  Pe parcursul nopții se vor instala gerul și înghețul.

Citește și: ANM a anunțat prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Când se va încălzi și cum va fi vremea de Paște în acest an

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prognoza meteo ANM miercuri, 29 martie 2023. Vremea în București

 Vremea se va răci semnificativ, astfel că valorile termice se vor situa sub cele caracteristice pentru sfârșitul lunii martie. Cerul va fi parțial înnorat, iar temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius. Vântul va sufla cu 30 de km/h, iar temperatura minimă va fi de – 2 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM miercuri, 29 martie 2023. Vremea în Constanța

În Constanța cerul va fi parțial înnorat, vântul va sufla cu 15 km/h și sunt șanse minime de ploaie. Temperatura maximă va fi de 7 grade Celsius, iar cea minimă 0 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM miercuri, 29 martie 2023. Vremea în Brașov

Miercuri vor fi averse sub formă de ninsoare, vântul va sufla cu 30 de km/h, iar spre seară este așteptat înghețul.

Temperatura maximă va fi de 3 grade Celsius, iar cea minimă de -6 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM miercuri, 29 martie 2023. Vremea în Focșani

Cerul va fi înnorat, în prima parte a zilei va ninge, iar temperatura maximă va fi de 3 grade Celsius. Pe timpul nopții este așteptat înghețul, cerul va fi senin, iar temperatura minimă va fi de – 6 grade Celsius.

Citește și: Prognoza meteo ANM marți, 28 martie 2023. Vremea se va răci semnificativ, iar în unele zone apar condiții de ninsoare

Prognoza meteo ANM miercuri, 29 martie 2023. Vremea în Oradea

Cerul va fi înnorat și sunt șanse să apară precipitații sub formă de ninsoare. Vântul va sufla cu 30 de km/h, temperatura maximă va fi de 3 grade Celsius, iar cea minimă de -6 grade Celsius.

De asemenea, este așteptat înghețul.

Prognoza meteo ANM miercuri, 29 martie 2023. Vremea în Iași  

În prima parte a zilei va ninge în averse, vântul va sufla cu 30 de km/h, iar temperatura maximă va fi de 2 grade Celsius. Pe timpul nopții cerul va fi în mare parte senin, iar temperatura minimă va fi de – 6 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM miercuri, 29 martie 2023. Vremea în Craiova

Cerul va fi în mare parte senin, vântul va sufla cu 30 de km/h, iar temperatura maximă va fi de – 1 grad Celsius. Noaptea este așteptat să se instaleze gerul, iar temperatura minimă va fi de -1 grad Celsius.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!