Prognoza meteo ANM miercuri, 24 august 2022. Meteorologii au extins codul galben și portocaliu de ploi torențiale. Ce se întâmplă cu vremea în orele următoare

Author: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 24 august 2022

Sursa: PixaBay, canva.com

Miercuri, 24 august 2022, vremea va mai continua să fie instabilă, astfel că meteorologii au prelungit avertizarea meteo cod galben și portocaliu de ploi abundente. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Ziua de miercuri aduce o vreme schimbătoare, astfel că dacă în anumite zone ale țării va fi soare și temperaturile vor fi în creștere, în unele regiuni sunt anunțate averse ce pot avea și caracter torențial, acestea fiind însoțite de grindină și vânt puternic.

Prognoza meteo ANM miercuri, 24 august 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

În cursul zilei de miercuri, vremea va fi instabilă în special în a doua parte a zilei, atunci când pot să apară averse torențiale, descărcări electrice și izolat grindină și intensificări ale vântului.

Cele mai afectate zone vor fi vestul, nord-vestul țării, centrul României, dealurile subcarpatice și regiunile montane. 

Până miercuri, la ora 10:00, sunt în vigoare două avertizări meteo cod galben și cod portocaliu de vreme rea.

Codul galben de ploi vizează cea mai mare parte a țării, fiind anunțate perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină.

Meteorologii anunță că se pot acumula cantități de apă ce pot depăși 25...30 l/mp și pe arii restrânse 40...50 l/mp. 

În nordul Olteniei și al Munteniei, în sudul Banatului și în Carpații Meridionali și de Curbură este în vigoare un cod portocaliu de vreme rea, fiind anunțate averse torențiale și cantități de apă ce pot depăși 40...50 l/mp și pe arii restrânse de peste 60...80

l/mp.

Citeste si: Cât este ajutorul pentru persoanele afectate de inundații sau fenomene meteo periculoase. Sumele aproape că au fost dublate față de 2021

Vremea în București miercuri, 24 august 2022

În București, vremea va fi călduroasă miercuri, iar disconfortul termic va fi în creștere. Maximele vor urca până la 34 de grade și pot să mai apară ploi de scurtă durată. În timpul nopții, cerul va fi parțial noros, iar minima se va situa în jurul valorii de 17 grade.

Curs valutar BNR miercuri, 18 ianuarie 2023. Dolarul scade, iar moneda europeană crește. Cu cât se vând și se cumpără la bănci

Vremea în Brașov miercuri, 24 august 2022

La Brașov, temperaturile vor fi în creștere miercuri, 24 august 2022, iar maxima va atinge 28 de grade. Vremea va fi instabilă, astfel că sunt așteptate ploi însoțite de descărcări electrice. După lăsarea serii se vor risipi norii, cerul va fi mai mult senin, iar minima va coborî până în jurul valorii de 16 grade.

Vremea în Constanța miercuri, 24 august 2022

Meteorologii anunță vreme frumoasă la Constanța și foarte caldă, maxima urcând până la 30 de grade în timpul zilei. Cerul va fi mai mult senin și va fi soare. Noaptea, cerul va fi parțial noros și este anunțată o minimă de 23 de grade.

Citeste si: Epuizarea termică. Ce este, când apare și cum să te protejezi de „răul de căldură”

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies