Prognoza meteo ANM miercuri, 22 martie 2023. Cerul va fi înnorat în majoritatea zonelor și sunt condiții de ploaie

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 22 mar 2023, 08:42

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 22 martie 2023.

Sursa: https://pixabay.com/

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 22 martie 2023.

Potrivit ANM, miercuri, 22 martie 2023, în mai multe regiuni din țară apar condiții de ploaie.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 22 martie 2023

Cerul va fi parțial înnorat în majoritatea regiunilor din țară. În partea de Nord, Nord-Sud, Sud-Est și centrul țării vor fi condiții de ploaie. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 18 grade Celsius, iar cele minime – 1 grade și 8 grade Celsius.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: ANM a anunțat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Urmează o perioadă cu temperaturi ușor mai ridicate pentru această perioadă

Prognoza meteo ANM miercuri, 22 martie 2023. Vremea în București

În București vremea va fi închisă pe parcursul întregii zile, și sunt șanse mari să plouă. Vântul va sufla cu 15 km/h, temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius, iar ce minimă de 6 grade Celsius. Spre dimineață este posibil să se formeze ceața mai ales în zonele de periferie.

Prognoza meteo ANM miercuri, 22 martie 2023. Vremea în Constanța

În tot parcursul zilei cerul va fi mai mult noros și vor fi condiții de ploaie. Vântul va sufla variabil dinspre ENE, temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM miercuri, 22 martie 2023. Vremea în Brașov

Pe parcursul zilei vor fi averse sub formă de ploaie, iar temperatura maximă va fi de 14 grade Celsius.

Noaptea cerul va fi parțial înnorat, iar minima va fi de 2 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM miercuri, 22 martie 2023. Vremea în Focșani

În Focșani, vor fi condiții de ploaie în prima parte a zilei. Temperaturile maxime vor fi de 14 grade Celsius, iar cele minime de 7 grade Celsius. De asemenea, pe parcursul nopții sun șanse de precipitații sub formă de ploaie.

Citește și: Prognoza meteo ANM marți, 21 martie 2023. Temperaturile se află în creștere deși în unele zone din țară vor fi condiții de ploaie

Prognoza meteo ANM miercuri, 22 martie 2023. Vremea în Oradea

Cerul va fi parțial înnorat, cu șanse reduse de precipitații, iar temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius. Pe timpul nopții cerul va fi parțial înnorat, iar temperatura minimă va fi de 6 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM miercuri, 22 martie 2023. Vremea în Iași

În prima parte a zilei va fi înnorat, dar pe parcursul zilei o să apară soarele. Temperatura maximă va fi de 16 grade Celsius, iar cea minimă de 4 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM miercuri, 22 martie 2023. Vremea în Craiova

În prima parte a zilei vor fi averse sub formă de ploaie, vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius. Noaptea cerul va fi în, are parte înnorat și vor fi 6 grade Celsius.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!