Prognoza meteo ANM miercuri, 22 februarie 2023. Va fi mai cald decât în mod obișnuit pentru această perioadă

Author: Cristina Mocanu

Miercuri, 22 februarie 2023, vremea va fi în general frumoasă, cu șanse reduse ploaie.

Sursa: https://pixabay.com/

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 22 februarie 2023.

Potrivit ANM,

miercuri, 22 februarie 2023, vremea va fi în general frumoasă, cu șanse reduse ploaie.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 22 februarie 2023

Miercuri, în țară, vântul se va mai domoli în anumite zone. Cerul va fi acoperit în majoritatea regiunilor, iar în Nord, Centru, partea de Vest și izolat în Sudul țării sunt șanse de precipitații sub formă de ploaie.

În Sud-Vest se vor înregistra temperaturi mai ridicate pentru această perioadă.Temperatura maximă se va încadra în intervalul 7 -20 de grade Celsius, iar cea minimă se va încadra în intervalul -  3 grade Celsius și 8 grade Celsius. Pe crestele munților, la altitudini de peste 1.700 de metri sunt șanse să apară precipitații sub formă de lapoviță.

Citește și: Prognoza meteo martie 2023: Cum va fi vremea în primele zile de primăvară?

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Prognoza meteo ANM marți, 21 februarie 2023. Vremea în București

Cerul în Capitală va fi în mare parte senin. Vântul va sufla cu o viteză de până la 15 km/h, iar temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius. Spre seară cerul se vă înnora, iar temperatura minimă va fi de 5 grade Celsius. Vântul va sufla cu 10 km/h dinspre ENE.

Prognoza meteo ANM miercuri, 22 februarie 2023. Vremea în Constanța

La malul mării, cerul va fi mai mult înnorat. Vântul va sufla cu 4 km/h, iar temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius. Pe timpul nopții sunt șanse să plouă în averse, iar temperatura minimă va fi de 5 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM miercuri, 22 februarie 2023. Vremea în Brașov

În prima parte a zilei, în Brașov, va ploua ușor, iar vântul va sufla variabil cu 7 km/h dinspre VNV. Temperatura maximă va fi de 8 grade Celsius, iar cea minimă de 2 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM miercuri, 22 februarie 2023. Vremea în Focșani

În Focșani cerul va fi în mare parte înnorat, cu șanse minime de ploaie. Vântul va sufla cu 10 km/ h dinspre NNE. Temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius. Pot exista anumite perturbări din cauza vântului.

Citește și: Prognoza meteo ANM marți, 21 februarie 2023. Vremea se va încălzi în majoritatea regiunilor din țară

Prognoza meteo ANM miercuri, 22 martie 2023. Cerul va fi înnorat în majoritatea zonelor și sunt condiții de ploaie

Prognoza meteo ANM miercuri, 22 februarie 2023. Vremea în Oradea

Cerul va fi parțial înnorat, Maxima va fi de 11 grade Celsius, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre E. Pe timpul nopții sunt șanse mici de ploaie, iar temperatura minimă va atinge valoarea de 4 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM miercuri, 22 februarie 2023. Vremea în Iași

Pe timpul zilei, în Iași, cerul va fi mai mult înnorat, cu șanse reduse de precipitații, iar temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius. Vântul va sufla cu 22 km/h. Pe timpul nopții vântul se va mai liniști, iar temperatura minimă va fi de 1 grad Celsius.

 

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?