Prognoza meteo ANM marți, 21 februarie 2023. Vremea se va încălzi în majoritatea regiunilor din țară

Author: Cristina Mocanu

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 21 februarie 2023.

Sursa: https://pixabay.com/

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 21 februarie 2023.

Potrivit

ANM, marți, 21 februarie 2023, vremea se va încălzi ușor, iar la munte vântul va sufla cu putere în rafale de peste 100 km/h.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de marți, 21 februarie 2023

Marți vremea se va încălzi semnificativ, devenind extrem de caldă pentru această perioadă și se vor înregistra maxime situate într 8 și 18 grade Celsius și minime între 0 și 6 grade Celsius.

În Nord, Centru și Nord-Est, local, va ploua slab, iar în zonele de munte vor fi precipitații mixte, predominant ninsorile la peste 1.700 de metri. În restul țării va fi un cer variabil. Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor cu o viteză cuprinsă între 45-65 km/h. În noaptea de luni spre marți, la munte, vântul va sufla cu peste 100 de km/h, ceea ce înseamnă că va fi viscol puternic, iar vizibilitatea extrem de redusă.

Citește și: Vremea în România se schimbă radical în următoarea perioadă. Sunt anunțate temperaturi mai mari decât valorile normale

De asemenea, marți vântul va continua să fie intens la munte unde va avea o viteză în general de 60-90 de km/h, iar la altitudini mai mari de 1.700 vântul va sufla cu peste 100 de km/h, zăpada va fi puternic spulberată și vizibilitatea redusă.

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Prognoza meteo ANM marți, 21 februarie 2023. Vremea în București

În Capitală cerul va fi parțial înnorat. Vântul va sufla cu o viteză de până la 40 km/h dinspre vest. Temperatura maximă va atinge pragul de 18 grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM marți, 21 februarie 2023. Vremea în Constanța

Cerul va fi parțial înnorat, iar vântul va sufla cu 24 de km/h dinspre Vest. Temperatura maximă va fi de 18 grade Celsius, iar pe timpul nopții se vor înregistra temperaturi de 5 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM marți, 21 februarie 2023. Vremea în Brașov

Marți, în Brașov, va fi în mare parte înnorat, cu șanse minime de precipitații și o temperatură maximă de 10 grade Celsius. Noaptea vântul va sufla cu 13 km/h și se va înregistra o temperatură minimă de 4 grade Celsius.

Citește și: Prognoza meteo ANM sâmbătă, 18 februarie 2023. Vremea se va încălzi în majoritatea regiunilor, iar local vor fi precipitații sub formă de ploaie

Prognoza meteo ANM marți, 21 februarie 2023. Vremea în Focșani

În Focșani cerul va fi parțial înnorat. Vântul va sufla cu 25 de km/h, iar temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius. Pe timpul nopții Vântul va sufla dinspre VNV cu o viteză de 12 km/h, iar temperatura minimă va fi de 4 grade Celsius.

ANM a anunțat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Urmează o perioadă cu temperaturi ușor mai ridicate pentru această perioadă

Prognoza meteo ANM marți, 21 februarie 2023. Vremea în Oradea

Cerul va fi senin pe tot parcursul zilei, vântul va sufla cu 26 km/h, iar temperatura maximă va fi de 14 grade Celsius. Pe timpul nopții se vor înregistra 4 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM marți, 21 februarie 2023. Vremea în Iași

În Iași, marți 21 februarie, va fi înnorat pe toată durata zilei. Vântul va sufla cu 27 km/h, iar temperatura maximă va fi de 13 grade Celsius. Pe timpul nopții vântul va sufla cu 22 de km/h dinspre NV, iar temperatura minimă se va încadra în jurul valorii de 3 grade Celsius.

Sursă: meteoromania.ro 

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?