Prognoza meteo ANM marți, 27 septembrie 2022. Cod galben de ploi însemnate cantitativ. Ce se întâmplă cu vremea în orele următoare

Author: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM pentru ziua de marți, 27 septembrie 2022

Sursa: pexels

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare meteo cod galben de ploi însemnate cantitativ. Iată prognoza meteo ANM pentru ziua de marți, 27 septembrie 2022.

În cursul zilei de marți, 27 septembrie 2022, meteorologii anunță că revin ploile în mai multe regiuni ale țării, iar în unele zone precipitațiile vor fi însemnate cantitativ.

Iată pentru ce zone a fost emis cod galben de ploi și până când este în vigoare atenționarea meteo.

Prognoza meteo ANM marți, 27 septembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Pentru ziua de marți, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță ploi însemnate cantitativ în mai multe regiuni și vreme în general închisă. Temperaturile vor fi în scădere în toată țara, vântul va sufla slab și moderat, iar cerul va fi acoperit de nori întreaga zi. 

Până la ora 22:00, județele Maramureș, Banat, dar și zona montană a Olteniei, Carpații Occidentali și nordul Carpaților Orientali se află sub cod galben de vreme rea. Sunt anunțate ploi însemnate cantitativ, averse și descărcări electrice. Meteorologii anunță că, prin acumulare, cantitățile de apă pot depăși 25...30 l/mp și pe arii restrânse 40...50 l/mp. Vreme mohorâtă va fi și în sud-vestul, sudul, sud-estul și centrul țării, acolo unde ploile își vor face apariția în special după prânz și noaptea, acestea fiind însoțite de tunete și fulgere.

Codul galben de vreme rea intră în vigoare pe 26 septembrie 2022, la ora  18:00 și este valabil până pe 27 septembrie, ora 22:00.

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

Citeste si: Fenomene meteo extreme în România. O tornadă a fost surprinsă la Sulina| Video

Vremea în București marți, 27 septembrie 2022

În București, ziua de marți aduce vreme închisă și mai rece decât în zilele precedente. Astfel, maxima din termometre va urca până la 23 de grade și sunt anunțate averse însoțite de descărcări electrice. Noaptea, cerul va fi parțial noros și precipitațiile vor fi slabe, iar minima se va situa în jurul valorii de 12 grade.

Prognoza meteo ANM miercuri, 25 ianuarie 2023. În unele zone din țară există șanse să ningă

Vremea în Brașov marți, 27 septembrie 2022

Meteorologii anunță o zi de marți cu vreme închisă și rece și la Brașov. Aici, maxima nu va trece de 19 grade, iar pe parcursul zilei sunt anunțate ploi, intensificări ale vântului și descărcări electrice. După lăsarea serii, cerul va fi parţial spre predominant noros, iar minima nu va trece de 8 grade. 

Vremea în Constanța marți, 27 septembrie 2022

Dacă în aproape toată țara vremea va fi închisă și rece, la Constanța este anunțată o maximă de 24 de grade și vreme în general frumoasă, chiar dacă cerul va fi mai mult acoperit de nori. Nu vor fi precipitații nici în timpul zilei și nici noaptea, iar minima va coborî până la 16 grade.

Citeste si: Ce angajați trebuie să primească apă în perioada cu temperaturi ridicate. Ce spune legea

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies