Prognoza meteo ANM duminică, 27 noiembrie 2022. Cum va fi vremea în Capitală și în principalele orașe ale țării

Author: Diana Tilă

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru duminică, 27 noiembrie 2022.

Administrația Națională de Meteorologie  (ANM) anunță că vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei.

Iată ce temperaturi se vor înregistra duminică, 27 noiembrie, în România.

Citește și: Weekendul începe cu vreme închisă și rece în majoritatea regiunilor. În ce zone va fi soare. Prognoza meteo ANM sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

"Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 8 grade, iar cele minime se vor încadra între -4 și 4 grade.

Cerul va fi variabil în regiunile vestice, unde probabilitatea pentru nebulozitate joasă va fi ridicată la începutul și sfârșitul intervalului, iar în rest va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații -izolate ziua și pe arii restrânse noaptea. Acestea vor fi sub formă de ninsoare în zona montană, mixte în cea submontană și ploaie în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona costieră.
Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe alocuri va fi ceață", potrivit ANM.

Prognoza meteo ANM, 27 noiembrie: Vremea în București

În București, valorile termice vor fi normale pentru sfârșitul lunii noiembrie, cu o maximă de 8 grade și minima de 3 grade. Cerul va avea înnorări, iar spre sfârșitul intervalului, trecător, vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat.

Vor fi condiții de ceață mai ales dimineața.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citește și: Vremea de Sfântul Andrei și 1 Decembrie 2022. Cum va fi vremea în minivacanța programată la finalul lunii noiembrie

Prognoza meteo ANM, 27 noiembrie: Vremea în Constanța

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și se va păstra așa pe tot timpul zilei Cu toate acestea, duminică nu sunt anse de apariție a ploilor. 

Temperatura maximă va fi de 6 grade, iar cea minimă de 2 grade.

Prognoza meteo ANM, 27 noiembrie: Vremea în Brașov

În Brașov, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor.

Valorile termice vor fi normale pentru sfârșitul lunii noiembrie, cu o maximă de 2 grade și minima de -1 grad.

10,5 grade, diferență de temperatură în Turnu Măgurele, în doar două zile

 

 

 

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies