Prognoza meteo ANM duminică, 23 octombrie 2022. Cum e vremea în România

Author: Diana Tilă

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru duminică, 23 octombrie 2022.

Administrația

Națională de Meteorologie (ANM) anunță că vremea va fi în general instabilă în toate zonele țării. Iată ce temperaturi se vor înregistra duminică, 23 octombrie, în România.

Citeste si: Prognoza meteo ANM sâmbătă, 22 octombrie 2022. Vreme mai caldă decât ar fi normal pentru finalul lunii octombrie

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Duminică, 23 octombrie 2022, temperaturile vor fi într-o

scădere ușoară. Astfel, prin Banat, Crișana, Maramureș și Transilvania se vor înregistra valori termice de până la 20, izolat 21 de grade Celsius. În ceea ce privește temperaturile minime, în aceste zone, mercurul din termometre va coborî până la valori de 6- 7 grade Celsius.

În ultima zi din săptămână, prin Moldova, Dobrogea, Muntenia și Oltenia se vor înregistra maxime de până la 21 de grade Celsius.

Temperaturile minime vor coborî până la valori de 7 grade Celsius. ANM anunță ploi slabe cantitativ prin Muntenia, Maramureș și Dobrogea.

Citeste si: Cod galben de fenomene extreme. Zonele lovite puternic de vijelii și grindină. Ce temperaturi urmează în țară

Prognoza meteo ANM, 23 octombrie 2022: Vremea în București

De-a lungul zilei, vremea în București va fi una foarte calmă, cerul va fi

înnorat doar dimineața iar restul zilei va fi senin și nu ne va aduce ploi până seara.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Temperatura maximă va fi de 24 de grade, iar cea minimă de 11 grade.

Prognoza meteo ANM 23 octombrie 2022: Vremea în Constanța

Dimineața acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat și ploaie. În timpul zilei, norii se vor răsfira lăsând cerul senin. Acesta se va păstra senin și seara.

Temperatura maximă va fi de 20 de grade, iar cea minimă de 12 grade.

Prognoza meteo ANM 23 octombrie: Vremea în Brașov

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei, cerul se va păstra înnorat și ploaia va continua. Aceasta se va opri doar seara, lăsând cerul înnorat.

Temperatura maximă va fi de 16 grade, iar cea minimă de 9 grade.

 

Horoscop weekend 18-19 martie 2023. Pentru Tauri a început o fază favorabilă a vieții

 

 

 

 


Șansa celor cinci copilași de a învăța în școala cât o cămăruță este învățătoarea Maria Ștefănuț, care urcă dealul în fiecare zi, indiferent de vreme.