PROGNOZA METEO: Ai planuri in weekend? Vezi cum va fi vremea sambata si duminica

Vremea va fi predominant frumoasa sambata, mai calda decat in mod obisnuit in a doua decada a lunii octombrie, cu deosebire in vestul, nord-vestul si centrul tarii.

Cerul va fi mai mult senin, dar dimineata si noaptea in sud, in est si in centru pe arii restranse va fi ceata sau nebulozitate joasa.

IN TARA

Sambata, vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 26 de grade, cu cele mai ridicate valori local in regiunile intracarpatice; minimele termice se vor incadra intre 5 si 16 grade, mai scazute in depresiunile intramontane, pana la 1...2 grade.

Duminica, vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice se vor mentine mai ridicate decat cele climatologic specifice acestei date, in special in regiunile intracarpatice. Cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari in sud-est. Dimineata si noaptea pe arii restranse va fi ceata.

Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 27 de grade, usor mai mici pe litoral; minimele termice se vor incadra intre 5 si 16 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali, spre 0 grade.

IN BUCURESTI:

Sambata, vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, insa dimineata si noaptea, cu precadere in zona preoraseneasca, vor fi conditii de ceata sau nebulozitate joasa. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 21...22 de grade, iar cea minima de 6...8 grade.

LA MUNTE:

Sambata, vremea se va mentine predominant frumoasa si mai calda decat in mod normal in aceasta perioada a anului, cu deosebire in zona Carpatilor Occidentali si in nordul Carpatilor Orientali. Cerul va fi mai mult senin, dar pe vai si in depresiuni, local se va semnala ceata sau nebulozitate joasa, mai ales dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat.

Duminica, vremea se metine predominant frumoasa si mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Pe vai si in depresiuni, mai ales dimineata si noaptea, local vor fi nori de nivel jos si se va semnala ceata.

Sursa: Mediafax.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate