PROGNOZA METEO: Ai planuri in weekend? Vezi cum va fi vremea sambata si duminica

PROGNOZA METEO: Ai planuri in weekend? Vezi cum va fi vremea sambata si duminica

Sambata cerul va fi variabil in tara, cu innorari temporare mai ales in prima parte a zilei in sudul si estul tarii, unde cu totul izolat va ploua slab.

Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari ziua in sud-est, iar noaptea in sud-vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 15 grade, iar cele minime intre -2 si 6 grade, mai coborate in depresiunile din estul Transilvaniei, spre -9 grade, dar si usor mai ridicate pe litoral si in Dealurile de Vest. Noaptea si dimineata, in zonele joase vor fi conditii de ceata.

 

In Bucuresti cerul, temporar noros in cursul zilei de sambata, va deveni mai mult senin noaptea. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 12 - 13 grade, iar cea minima va fi de 2 - 3 grade.

 

Duminica vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile vestice si in zona de munte.

 

Temperaturile maxime, in crestere usoara, vor fi cuprinse intre 7 si 17 grade, iar cele minime - intre -3 si 7 grade, mai scazute in depresiuni spre -8 grade, dar si mai ridicate pe litoral si in Dealurile de Vest. In zonele joase, local se va produce ceata, mai ales noaptea.

Sursa: Mediafax.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate