PROGNOZA METEO: Afla cum va fi vineri vremea!

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:34

Dimineata si noaptea, cu precadere in estul si sudul tarii, vremea va fi geroasa. Pe arii restranse va ninge, iar cerul va fi variabil, cu innorari spre seara in cursul noptii in regiunile sud-vestice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -17 si -7 grade, iar cele minime intre -27 si -17 grade, mai ridicate pe litoral si in regiunile vestice. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar izolat se va semnala ceata, asociata cu depunere de chiciura.

La bucuresti vantul va sufla slab pana la moderat, iar vremea va fi geroasa. Temperatura maxima va fi cuprinsa intre -11... -10 grade, iar cea minima de -18...
-17 grade, mai scazuta la periferie. La munte vremea va fi geroas, iar cerul se va innora spre seara si in cursul noptii in Muntii Banatului si vestul Carpatilor Meridionali, unde pe arii restranse va ninge slab.

Sursa: www.mediafax.ro

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!