Prognoza meteo 9-10 aprilie 2022. Cum va fi vremea în Capitală în acest weekend

,
Meteo

Prognoza meteo 9-10 aprilie 2022. Cum va fi vremea în Capitală în acest weekend

[Sursa foto: PixaBay]

Administrația Națională de Meteorologie a transmis cum va fi vremea în weekendul acesta. Potrivit specialiștilor, weekendul 9-10 aprilie va fi și friguros, și plăcut.

Prognoza meteo 9 aprilie 2022

Meteo

Prognoza meteo 9 aprilie 2022

[Sursa foto: PixaBay]

În nord-vestul României, temperaturile nu vor depăși valorile de zece grade C, iar în partea estică și în partea sudică a țării, temperaturile vor ajunge chiar și 20 de grade.

Este posibil să avem parte și de ploi.

Astăzi, vremea se va îmbunătăți, astfel că în toate regiunile țării vor fi depășite temperaturile de zece grade Celsius. În zonele montane, nordul Banatului, Crișana, Maramureș și Transilvania, temperaturile se vor încadra între 11- 13 grade Celsius, iar pe crestele montane se vor încadra între 7- 8 grade.

Citeste si: Prognoza meteo sâmbătă, 9 aprilie 2022: Vremea va fi foarte frumoasă! Maxime de 25 de grade!

În Oltenia și Moldova, temperaturile maxime vor fi încadrate între 20- 22 de grade C, iar în Muntenia, sudul Moldovei și Dobrogea va fi o atmosferă de vară, cu temperaturi cuprinse între spre 25- 27 grade Celsius.

Prognoza meteo 10 aprilie 2022

Duminică, temperaturile nu vor scădea sub 10- 11 grade Celsius, iar temperaturile maxime vor suferi câteva răciri bruște.

În nordul Moldovei, Transilvania, Maramureș, estul Banatului, Crișanei, dar și în zonele de munte, temperaturile nu vor depăși intervalul de 6- 8 grade Celsius, iar pe crestele de munte se vor încadra între -1, -2 grade Celsius.

În restul Banatului, Crișana, sudul Moldovei și Oltenia, temperaturile se vor încadra în intervalul 11- 13 grade Celsius. O vreme mai plăcuta va fi în Muntenia și Dobrogea, unde temperaturile maxime ar putea atinge chiar și 20 de grade C.

Citeste si: Cum va fi vremea de Paște în 2022. Prognoza meteo pentru 24 aprilie 2022. Regiunile în care ar putea să plouă

Pe lângă asta, meteorologii ANM au transmis că, în acest weekend, există șanse să plouă în toate regiunile țării. Așadar, pe 9 aprilie ar putea fi prezente precipitații în Crișana, Maramureș, nordul Transilvaniei, zonele montane și Banat. Cantitățile de precipitații vor fi mari în Maramureș și în nordul Orientalilor, de 10 – 15 l/mp.

Duminică, pe 10 aprilie, ploile vor trece de la vest la est în țară. Se poate să plouă moderat anunțate ploi moderate cantitativ, iar prin Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și nordul Moldovei, pot să acumuleze și 10 – 15, 20 de l/mp.

În zonele montane și în Maramureș, meteorologii au spus că este posibil să fie lapoviță și ninsoare în zonele montane și în Maramureș.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

METEO cu Viviana Sposub: „Mercurul din termometre va urca până la 24 de grade” Soare și temperaturi ridicate la început de weekend

Marcel Ciolacu, vehement împotriva Austriei după votul pe Schengen: 'Un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin'

METEO cu Viviana Sposub: „Mercurul din termometre va urca până la 24 de grade” Soare și temperaturi ridicate la început de weekend

METEO cu Viviana Sposub: „Vremea se mai răcește” Temperaturi sub normalul perioadei și ploi în aproape toată țara

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies