Prognoza meteo, 6 noiembrie 2019! Veste neașteptată de la meteorologi pentru această perioadă

Prognoza meteo pentru 6 noiembrie. Veste bune de la meteorologi pentru această perioadă a anului. Ce se intampla cu temperaturile.


In articol:

Prognoza meteo, 6 noiembrie 2019

Vremea va fi deosebit de caldã pentru aceastã datã, deşi în regiunile intracarpatice valorile termice vor fi în scãdere. Temperaturile maxime vor avea valori de la 14...16 grade în Crişana şi în Maramureş pânã la 26...27 de grade în sudul Munteniei, iar minimele vor fi cuprinse între 5 şi 15 grade.

VREMEA. În vestul, centrul, nordul ţãrii şi parţial în sud-vest cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua. Ploile vor avea mai ales caracter de aversã, iar pe suprafeţe mici, cu precãdere în Banat, cantitãţile de apã vor fi mai importante şi vor depãşi 20...30 l/mp. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, mai mult senin ziua în sud-est.

Citeste si: Horoscop 06 noiembrie 2019. Zodia care munceste mult si are rezultate fantastice

VREMEA.Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, în special la altitudini mari, unde la rafalã se vor depãşi viteze de 80...90 km/h şi doar pe arii restrânse şi la cote mult mai reduse în restul teritoriului. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse în regiunile sudice şi în depresiuni va fi ceaţã.

VREMEA. Presiunea atmosferică va creşte în cea mai mare parte a ţãrii.

Citeste si: Horoscop BANI saptamana 04-10 noiembrie. Zodia care are succes si abundenta

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate