Din păcate, e știrea dimineții! După Mihai Constantinescu și Leo Iorga, un alt nume mare din România ne-a părăsit

După Mihai Constantinescu și Leo Iorga, un alt nume mare din România ne-a părăsit. Astfel, în prezent, este doliu atât în lumea muzicii, cât și a sportului românesc.


In articol:

Rudele, prietenii și cei alături de care a muncit fostul sportiv i-au transmis câte un gând emoționant în public, au spus o rugăciune și au aprins o lumânare în memoria lui.

Citeste si: Doliu in muzica romaneasca! A murit Leo Iorga! "Dumnezeu sa-l odihneasca!"

După Mihai Constantinescu și Leo Iorga, Liviu Paraschiv ne-a părăsit

Liviu Paraschiv, unul dintre cei mai bine cotați antrenori români de handbal din ultimii 30 de ani, a încetat din viață după o luptă cumplită cu o boală delicată. Fostul sportiv avea 72 de ani și, de-a lungul carierei sale, s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, printre care se numără o intervenţie chirurgicală foarte delicată, suferită pe cord. Decesul a survenit ieri și, la scurt timp după aflarea veștii, paginile de socializare s-au umplut de postări făcute în memoria lui.

“A plecat dintre noi profesorul Liviu Paraschiv, unul dintre cei mai valoroși antrenori pe care i-a avut handbalul românesc. A fost antrenorul echipei noastre din octombrie 2012 până în aprilie 2015. A promovat, în premieră, Slobozia pe prima scenă și a avut o contribuție însemnată în menținerea ei la acest nivel. A fost un profesionist desăvârșit, un suflet mare dedicat în totalitate handbalului. A avut o contribuție determinantă la ascensiunea handbalului slobozean al cărui suporter a rămas până în ultima clipă… Drum lin către Lumină, domn’ Profesor!”, au scris oficialii de la clubul HCM Slobozia pe pagina de Facebook.

Citeste si: Adrian, anunt pentru toti fanii despre relatia lui cu Larisa! Acum e oficial: "Jur ca..."

Citeste si: S-a cumintit Leo de la Strehaia? Ce se mai intampla intre "Printul tiganilor", Renata si Dana Criminala

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate