Producător performant de capace plastic

,

Protejarea corectă a produselor în timpul procesului de fabricaţie, depozitare şi în tranzit către clienţii este esenţială pentru succesul oricărei afaceri de producţie şi distribuţie produse ambalate în recipiente de plastic.

Dacă sunteţi în căutarea unui producator capace de plastic trebuie căutat şi găsit unul care să vă poată ajuta să aveţi cele mai bune rezultate de la începutul până la sfârşitul procesului de ambalare, transport, depozitare, distribuţie şi comercializare produse. În sprijinul clienţilor exigenţi şi iubitori de calitate Schoeller Allibert a dezvoltat o gamă de produse de plastic, atât standard, cât şi personalizate.

Pentru că produsele standard nu se potrivesc fiecărei aplicaţii, pentru a fi siguri că fiecare client aflat în căutarea produselor noastră găseşte acel capac de plastic de care are nevoie, producătorul  vine cu soluţiilor personalizate.

Pentru Schoeller Allibert- producător capace de plastic, producţia nu se rezumă doar la plasticul turnat prin injecţie, pentru companie există mult mai multe criterii şi  principii pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor şi a le oferii servicii de marketing şi distribuţie care să îi ajute în dezvoltarea şi eficientizarea afacerii lor.

Sistemul brevetat pentru realizarea automată asigură o producţie mai rapidă, mai curată şi mai fiabilă. 

Aveţi mai jos câteva dintre criteriile după care se ghidează întreaga noastră activitate de producţie capace de plastic

Schoeller Allibert a fost înfiinţată în urmă cu aproape 50 ani şi este o companie mândră de patrimoniul şi reputaţia sa în industria de producere de materiale plastice reciclabile.

În aceşti peste 50 de ani  de experienţă am reuşit să construim  o  companiei care este respectată şi apreciată în întreaga industrie  de producţie materiale plastice, ce reuşeşte să-şi consolideze relaţii durabile cu clienţii actuali şi să fie extrem de apreciată de noii clienţi.

Relaţiile comerciale de producţie şi distribuţie capace plastic, se desfăşoară în întreaga lume. Exportând către clienţii noştri din întreaga lume, ne mândrim cu patru atribute principale:

Experienţa şi cunoştinţele dobândite de-a lungul timpului

Experienţa în cadrul companiei Schoeller Allibert este extrem de apreciată.

Această experienţă este transmisă prin programe de instruire şi de ucenicie pentru a păstra tradiţia şi nivelul ridicat de performanţă din cadrul companiei. Angajaţii noştri care lucrează în producţia mase plastice şi producţia de capace sunt apreciaţi în funcţie de competenţele şi realizările lor. 

Proiectare

Schoeller Allibert işi poate ajuta clienţii de la etapa de proiectare a unui proiect până la finalizarea lui, astfel încât să producă soluţia finală şi satisfacţia totală a clientului fără întârzieri.

Calitate

Produsele sunt verificate constant pentru neconformităţi şi defecte, astfel încât corecţiile şi ajustările pot fi făcute cu efect imediat. Suntem un producător de capace exigent şi pretenţios atunci când vine vorba de satisfacerea nevoilor şi dorinţelor clienţilor noştri.

Performanţă

În calitate de producător capace plastic ce se respectă, vă ajutăm rapid în soluţionarea   solicitărilor voastre, livrând toate comenzile noastre la cele mai înalte standarde de performanţă, în cel mai scurt timp cu putinţă. Datorită măsurilor de control al stocurilor existente, însoţite de dialogul cu clienţii noştri pentru a stabili nivelul necesar al stocurilor de bază lunare sau anuale necesare, garantăm eficienţă în producţie.

Ne mândrim cu calitatea serviciilor noastre şi cu viteza de livrare, clienţii fiind serviţi prompt şi cu amabilitate de un personal de vânzări, atent de fiecare dată când primesc o solicitare. Căutăm să realizăm produsele comandate cât mai rapid cu putinţă şi să le expediem urgent, dacă acest lucru este necesar.

După aproape 50 de ani de servicii, durabilitate realizată cu o echipa managerială  de  excepţie şi după aproape 50 de ani de experienţă în industrie, vă putem ajuta şi în faza incipientă a proiectului vostru de producţie, prin realizarea designului de capace de plastic. Oferim soluţii la cheie pentru afacerea şi clienţii dvs. De asemenea, vă putem trimite mostre pentru oricare dintre produsele noastre realizate în fabrica noastră de producţie capace plastic.

De ce să ne alegeţi în realizarea comenzilor voastre de producţie capace plastic?

Pentru că Schoeller Allibert este un mume sinonim cu invenţia, producţia şi dezvoltarea de soluţii de ambalare din plastic returnabile de mai bine de 50 de ani. 

Deoarece compania noastră are un patrimoniu bogat, fiind formata din cei mai importanti jucatori din industrie: Schoeller, Wavin, Perstorp, Arca, Linpac, Allibert, Paxton, Stucki. 

Intrucât în prezent suntem lider european în piaţa soluţiilor de ambalare din plastic şi dezvoltăm operaţiuni la nivel mondial.

Industriile cheie în care evoluează activitatea noastră sunt: agricultura, industria auto, industria alimentara şi de procesare a alimentelor, industria băuturilor, retail, producţia industriala şi servicii de pooling.

Oferim o gama completa de soluţii de ambalare din plastic returnabil, atât produsele standard, cât şi produse complet personalizate. Principale tipuri de produse pe care le concepem, producem şi distribuim sunt: containere mari pliabile (FLC), lăzi pliabile (FSC), boxpaleti rigizi din plastic, navete şi tăvi pentru industria băuturilor, containere stivuibile, navete dublu stivuibile, găleţi certificate ONU pentru manipularea substanţelor periculoase, containere IBC pliabile pentru manipularea lichidelor, paleţi din plastic şi cărucioare pentru manipularea navetelor, capace de plastic.

Pentru a realiza o comandă personalizată de producţie materiale plastice, pe lângă modelele standard oferim o gamă variată  de produse cu design-uri inovatoare  şi putem realiza servicii de proiectare la comandă.

Pentru a consulta oferta Schoeller Allibert – producător capace plastic accesaţi pagina de contact pentru a vedea produsele şi a solicita o ofertă!

 

Citește-ne pe
Citește și:

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Fiica ambasadorului, Nare, pe culmile disperarii

Complot pentru asasinarea președintelui Serbiei, pus la cale de mafioți muntenegreni

S-a născut în Spania, dintr-o mama româncă și tată marocan. A fost abandonată într-un orfelinat, dar soarta a făcut să fie repatriată. Așa a ajuns în România, unde un cuplu...

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, pe meleaguri arădene

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, tragedii consumate sub sloganul “Siguranță și încredere”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies