Problema cainilor comunitari rezolvata cu niste INDICATOARE? Vezi ce idee i-a venit edilului din Timisoara!

Daca nu pot sa rezolve problema, macar sa o semnalizeze! Pe acest principiu, edilii Timisoarei vor sa monteze indicatoare care sa semnalizeze ca orasul e impanzit de maidanezi.

##VIDEO98436##Dar cum sa arate aceste indicatoare? Sa fie un „M” de la Grivei, cum a spus domnul din imagini, sau poate „M” de la „maidanez”! Sa nu credeti ca este vreun concurs de desen pe strazile Timisoarei. Nicidecum. La urechile banatenilor a ajuns faptul ca primarul ales vrea sa-i apere de caini! Va pune indicatoare in locurile periculoase. Nimeni nu stie cum vor arata. Nici macar primarul.

Ca atare, cetatenii i-au dat cateva sugestii edilului. Sub forma de triunghiuri, patrate, cu sau fara text, cetatenii nu au dus lipsa de imaginatie! In spatele Garii de Nord din Timisoara vor autoritatile sa amplaseze primul indicator care avertizeaza ca in zona sunt caini fara stapan.

In ultimele saptamani, hingherii au strans de aici 30 de maidanezi. Si reprezentantii CFR au luat masuri: au sudat poarta pe unde multi trecatori traversau ca sa scurteze drumul. Banatenii cred ca indicatoarele de avertizare sunt mai degraba bani aruncati in vant.

Unde s-a mai vazut asa ceva? Timisoara va deveni primul oras din tara cu indicatoare pentru haitele de caini maidanezi. Initiativa vine la cateva saptamani dupa ce un barbat a ajuns la spital desfigurat de maidanezi. Pentru cosmarul prin care a trecut, familia barbatului este hotarata sa ceara in instanta daune de 1 milion de euro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate