Printul Mustafa incepe lupta impotriva lui Hurrem

Ultimul atentat de asasinare a Printului Mustafa (Mehmet Gunsur) l-a mahnit peste masura pe Suleyman (Halit Ergenc) care vrea, cu orice pret, sa gasesca vinovatul care i-a pus viata in pericol fiului sau cel mare.

In timp ce Hurrem (Vahide Percin Gordum) si Rustem Pasa (Ozan Guven) cauta sa distruga dovezile care-i fac vinovati de acest atentat, Mustafa afla ca este “lucrarea” aliantei Hurrem – Pasa Rustem si jura sa se razbune pe sotia Sultanului. Hurrem si Rustem Pasa, constienti fiind de puterea si sustinerea de care se bucura Mustafa in Imperiul Otoman, au un alt plan care va duce la alungarea Printului Mustafa, pentru totdeauna, din inima Sultanului.

Situatia continua sa fie tensionata la Palat si dupa plecarea, in sangeacul din Manisa, a  Printului Selim (Engin Öztürk), insa Hurrem mai castiga o aliata, pe care o trimite, sa-i fie ochi si urechi, in sangeacul din Manisa.

Cum planuiesc Hurrem si Pasa Rustem sa atraga furia Sultanului Suleyman asupra Printului Mustafa si cine este cea care i-a castigat increderea lui Hurrem, aflati astazi, urmarind un nou episod din serialul “Suleyman Manificul – Sub domnia iubirii”, incepand cu ora 20:00, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate