Prințesa Eugenie este gravidă! Palatul Buckingham a făcut anunțul oficial

,
Prințesa Eugenie de York și soțul ei
Prințesa Eugenie de York și soțul ei, Jack Brooksbank[Sursa foto: Familia Regală Britanică]

Palatul Buckingham a anunțat oficial că Prințesa Eugenie de York așteaptă un copil alături de soțul ei, Jack Brooksbank.


In articol:

Cuplul este foarte încântat să facă anunțul respectiv, a informat Palatul Buckingham, citat de news.sky.com

"Alteța Sa Regală, Prințesa Eugenie și domnul Jack Brooksbank sunt foarte încântați să anunțe că așteaptă un copil, care se va naște la începutul anului 2021", a fost anunțul oficial făcut de Familia Regală Britanică pe contul ei de Twitter.

"Ducele de York și Sarah, Ducesa de York, Domnul și Doamna George Brooksbank, Regina și Ducele de Edinburgh sunt încântați de această veste", a mai precizat Familia Regală.

"Jack și cu mine suntem atât de entuziasmați în legătură cu începutul lui 2021", a postat și Prințesa Eugenie pe contul ei de Instagram.

Cine este Prințesa Eugenie

Prințesa Eugenie de York este fiica cea mai mică a Prințului Andrew, Duce de York și a lui Sarah, Ducesă de York. Este a opta persoană în linia de succesiune la tronul britanic.

Prințesa Eugenie de York s-a născut pe 23 martie 1990 și s-a căsătorit cu Jack Brooksbank în 2018. A fost prima nuntă a unei prinţese britanice după 26 de ani. 

Kate Middleton și Prințesa Eugenie de York
Kate Middleton și Prințesa Eugenie de York[Sursa foto: Familia Regală Britanică]

Prinţul Philip a apărut și el în fotografiile oficiale de la nuntă făcute publice de Familia Regală Britanică, în ciuda faptului că nu mai vorbise cu fosta lui noră, Sarah, din 1992, atunci când Sarah şi Prințul Andrew s-au despărţit. Prințul Philip o acuza pe Sarah de grave prejudicii de imagine aduse Coroanei Britanice din pricina comportamentului acesteia după divorț.

Jack Brooksbank, născut în 1986, este comerciant de vinuri și ambasador de brand. Averea sa și a soției sale, Prințesa Eugenie de York, se ridică la valoarea de 4,7 milioane de dolari.

Jack Brooksbank nu are titlu regal sau origini nobile, căsnicia Prințesei Eugenie semănând, din acest punct de vedere cu cea a Prințului Harry cu actrița americană Meghan Markle. Prințul Harry și Meghan Markle șocau pe toată lumea la începutul acestui an, atunci când anunțau că părăsesc Familia Regală Britanică, renunțând, totodată, la titlurile oficiale regale. 

 

 

 

Citește și:

Situație critică în România: Doctorii trec la medicină de dezastre

Economia Statelor Unite a înregistrat o creştere istorică de 33,1% în trimestrul al treilea

Simona Halep a câștigat procesul cu ANAF! Suma uriașă pe care trebuie să o primească înapoi de la Fisc

Rafaela de la „Puterea Dragostei” a fost bătută groaznic de iubit! Ce decizie a luat bruneta cu privire la fostul partener?

Adi Sînă și Anca Serea, probleme financiare grave? Au datorii de mii de euro


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies