Prins pe aeroportul Otopeni după ce a fugit cu banii a doi miri! Ar fi vorba despre un celebru manelist din România

Author: Diana Ghita
Actualizat: 12 dec 2023, 23:49

Cine este manelistul care i-a păcălit pe miri

Sursa: Unsplash

După ce a primit două mii de euro pentru a cânta la o nuntă, un bărbat din Bragadiru a fugit cu toți banii, înșelându-i pe miri.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost plătit în avans de către doi miri pentru a cânta la nunta lor, însă, în cele din urmă, acesta nu a respectat contractul și a fugit cu cei două mii de euro pe care i-a primit.

Un celebru manelist a înșelat doi miri

Conform contractului pe care l-a semnat cu mirele spre finalul anului 2021, lăutarul ar fi trebuit să cânte la Giurgiu în noaptea de 28 mai 2022 contra sumei de două mii de euro.

Însă, în cele din urmă, acesta nu și-a mai făcut apariția la eveniment.

Din acel moment, poliția a inițiat cercetări în cazul respectiv, iar duminică, pe 10 decembrie, autoritățile l-au prins pe bărbat la Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Ulterior, acesta a fost dus la Inspectoratul Județean de Poliție din Giurgiu.

„Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, de 30 de ani, din oraşul Bragadiru, judeţul Ilfov, bănuit de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Din cercetări a reieşit faptul că, la data de 8 decembrie 2021, în urma încheierii unui contract pentru prestarea unor servicii muzicale, ar fi indus în eroare un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că se va prezenta la nunta acestuia, din data de 28 mai 2022, în intervalul orar 23: 00- 01: 00, însă acesta nu s-ar fi prezentat şi nu ar fi prestat serviciile muzicale, însuşindu-şi, în mod nejustificat, suma de două mii de euro, bani primiţi în urma semnării contractului”,

scrie într-un comunicat de presă, emis de IPJ Giurgiu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Doi miri au fugit în luna de miere fără să plătească meniurile invitaților. Patronul a rămas cu o gaură de 7000 de lire sterline

Cine este manelistul bănuit de înșelătorie

Pentru probele obținute până la acest moment, sub conducerea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu, cel ce i-a înșelat pe cei doi miri a fost pus sub arest

pentru 24 de ore. Ulterior, s-a dispus măsura de control judiciar pentru 60 de zile, pe numele bărbatului.

Conform informațiilor unor surse din anchetă, transmise către Mediafax, lăutarul bănuit de comiterea infracțiunii de înșelătorie ar fi Nikolas Prym, un renumit cântăreț de manele de la noi din țară.

Citește și: Costel Biju a ajuns din nou pe mâinile medicilor! Cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul: „Nu pot face nimic”