Primul sezon Bingo Romania s-a incheiat! Din 12 mai NU SE VOR MAI VINDE bilete

Toti clientii Bingo Romania, care au bilete castigatoare validate 11 Mai 2014, cu castiguri MAI MICI de 500 lei, le pot deconta la sediile judetene, in urmatoarele 48 de ore.

 

Incepand din 12 mai 2014 se incheie primul sezon Bingo Romania! NU SE VOR MAI VINDE bilete
Toti clientii Bingo Romania, care au bilete castigatoare validate 11 Mai 2014, cu castiguri MAI MICI de 500 lei, le pot deconta la sediile judetene, in urmatoarele 48 de ore. Lista sediilor judetene se afla pe site-ul www.bingo-romania.ro. Ultima zi de decontare a premiilor MAI MICI de 500 lei validate in editia din 11 Mai, este 13 Mai, ora 17:00. Dupa aceasta data premiile vor fi programate prin call center pentru o data ulterioara.  Castigatorii care au premii mai mari vor fi contactati pe rand si informati asupra datei la care vor primi premiul. Incepand din 12 Mai  2014 se incheie primul sezon Bingo Romania si  NU SE VOR MAI VINDE bilete”.
“Orice comentarii, intrebari si sugestii  pentru noul sezon , va rugam sa le trimiteti pe mail la [email protected] sau telefon Call Center: 021 95 57.”

Lista sediilor judetene se afla pe site-ul www.bingo-romania.ro. Ultima zi de decontare a premiilor MAI MICI de 500 lei validate in editia din 11 Mai, este 13 Mai, ora 17:00. Dupa aceasta data premiile vor fi programate prin call center pentru o data ulterioara. Castigatorii care au premii mai mari vor fi contactati pe rand si informati asupra datei la care vor primi premiul. CITESTE AICI REGULAMENTUL DE ACORDARE A PREMIILOR!!!

Incepand din 12 Mai  2014 se incheie primul sezon Bingo Romania si  NU SE VOR MAI VINDE bilete.Orice comentarii, intrebari si sugestii  pentru noul sezon , va rugam sa le trimiteti pe mail la [email protected] sau telefon Call Center: 021 95 57.”

SC Advanced Bingo System SRL a achizitionat spatiu de emisie Kanal D, statia nu este implicata in niciun fel in organizarea concursului , gestionarea resurselor financiare si a castigurilor, acestea revenind in totalitate  organizatorului jocului de noroc “Bingo Romania”.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies