Primul mesaj al lui Lenny Kravitz inainte de concertul din Romania! Ce le-a transmis fanilor

Lenny Kravitz revine în România pentru un concert în premieră în Cluj-Napoca. Artistul a decis după întâlnirea din 2008 din București, să ofere românilor o nouă experiență de neuitat. Pentru prima oară pe o scenă din Transilvania, artistul vine la Cluj-Napoca pentru a promova noul său album, Raise Vibration. Pe data de 6 mai 2019, în Sala Polivalentă (BT Arena) din Cluj-Napoca fanii vor asculta atât piesele noi ale artistului, dar și hituri precum: „Are You Gonna Go My Way”, „If You Can’t Say No”, „I Belong To You”, „Fly Away” și „American Woman”.

Concertul din Cluj-Napoca face parte din segmentul european al turneului mondial Raise Vibration, care va începe pe 26 aprilie 2019. Turneul cuprinde reprezentații în 16 țări de pe continent, printre care Franța, Germania, Belgia, Italia, Finlanda, Danemarca, Polonia, Slovenia, Bulgaria și, bineînțeles, România.

Iata ce mesaj le-a transmis Lenny fanilor sai din Romania: 

Concertul Lenny Kravitz din 6 mai 2019 de la Cluj-Napoca este organizat de Emagic Live și Live Nation.

Parteneri media:

KanalD, Wowbiz.ro, RockFM.

Biletele sunt disponibile online pe https://lennykravitz.emagic.ro/, la mai multe categorii de preț, între 275 lei și 545 lei, în funcție de locul în sală. Pentru categoria Teren/ Standing, cu loc în picioare, biletele costă 350 de lei, iar pentru cele cu loc în tribune prețurile sunt 275 lei, 315 lei, 385 lei, respectiv 545 lei. Biletele sunt, de asemenea, disponibile pe eventim.ro, iabilet.ro și în punctele de vânzare Eventim și IaBilet.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate