PRIMELE SECVENTE din episodul de astazi din Suleyman Magnificul! Afla in premiera ce pune la cale Hurrem pentru a-si consolida pozitia in harem

,

Episodul din aceasta seara din Suleyman Magnificul aduce in centrul atentiei lupta lui Hurrem pentru pozitia de preferata in iatacul sultanului, insa acest lucru nu il poate face decat punand in practica un pland bine pus la punct.

Hurrem vrea sa il vada pe sultanul Suleyman la picioarele ei. Desi a refuzat sa paraseasca iatacul sultanei-mama, instalandu-se acolo si fara permisiunea sultanului, Hurrem nu cedeaza si merge pana la capat. Asta, in ciuda faptului ca soa sultanului, sfioasa Hatice dar mai ales stapanul Imperiului Otoman i-a ordonat sa plece de acolo.

Acesta nu este singurul necaz al lui Hurrem deoarece o noua cadana i se baga pe sub pielea sultanului si este tocmai Firuze, cea pe care ea salvat-o de la moarte pe drum in momentul cand boierul Sumbul a rascumparat-o impreuna cu inca doua fete.Astfel, Hurrem hotaraste sa intre in iatacul sultanului, insa se pare, acesta avea alte planuri cu cadana Firuze, moment in care sotia favorita a sultanului ia o decizie imprtanta. URMARESTE IN ACEASTA SEARA DE LA ORA 20:00 UN NOU EPISOD DIN SULEYMAN MAGNIFICULU SI AFLA CE PUNE LA CALE FRUMOASA HURREM!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Ce este sindromul persoanei rigide, boala extrem de rară de care suferă Celine Dion

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies